REVOLTĂTOR – PNL luptă împotriva României la Bruxelles! Votul liberalilor din Parlamentul European, în detrimentul cetățenilor români

Liderul eurodeputaţilor PSD, Dan Nica, a declarat luni că lideralii ar trebui să-şi ceară scuze românilor pentru votul împotriva sancţionării vezi tot »

Procurorul ‘Portocală’, EXCLUS din magistratură – Klaus Iohannis a semnat decretul

Președintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind eliberarea din funcția de procuror a lui Mircea Negulescu, în prezent suspendat vezi tot »

Tăriceanu, achitat definitiv de ÎCCJ! Reacția liderului ALDE: ‘O astfel de decizie nu poate decât să mă bucure, dar bucuria mea este parțială’

Magistrații instanței supreme au decis, luni seară, să-l achite pe președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în dosarul în care a vezi tot »

Tudorel Toader, întâlnire cu reprezentanții Comisiei de la Veneția

Ministrul demisionar al Justiţiei, Tudorel Toader, se va întâlni miercuri cu grupul de raportori ai Comisiei de la Veneţia.  “Miercuri, vezi tot »

Scandal cu împușcături, 6 victime într-un sat din Dolj! Polițiștii au deschis dosar penal, 4 persoane audiate

Polițiștii din Dolj au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru loviri și alte violențe, precum și pentru folosirea vezi tot »

 

PSD, miting de proporții la Craiova – Claudiu Manda anunță prezența a 40.000 de persoane

claudiu manda

Claudiu Manda a anunțat că PSD va organiza, vineri de la ora 16.00, un miting de pre-campanie la Craiova unde vor participa 40.000 de persoane. 

„Vreau să precizez că sunt multe organizații județene în țară care vor să organizeze astfel de mitinguri. E primul care se organizează la noi la Craiova. Vom prezenta și candidații și mesajele de campanie electorală. Toți vom fi îmbrăvați în alb, vineri, la orele 16.00. Vor vedea și craiovenii și doljenii la Craiova vor fi 40.000 de oameni. O să fie. Este spațiu pentru că se întinde destul demult în spate spre prefectură. Avem confirmările de la mai mulți. Sunt membrii noștri, smpatizanții noștri. S-ar putea să dureze o oră și un pic. E în funcție de cei care vor adresa cuvântul”, a declarat Cladiu Manda, miercuri la România TV.

Întrebat dacă mitingul PSD ar fi și un fel de replică la cel organizat de PNL la Craiova, sâmbăta trecută, unde au fost 2.500 de oameni, senatorul PSD a răspuns: „Noi nu facem acțiuni doar de răspuns la cei de la PNL, cel puțin în județul Dolj nu avem de ce să ne luptăm cu PNL. Nu facem ca răspuns la PNL. Intenționam și noi înainte să anunțe PNL un miting de pre-campanie, urmând ca să vedem și rezultatul votului pe 26 mai”.

Liberalii au organizat o manifestație, sâmbăta trecută la Craiova, unde au fost prezente aproximativ 2.500 de persoane din județele Dolj, Olt, Gorj și Vâlcea.

Lista partidului la alegerile pentru PE numără 43 de candidaţi. Partidul deschide lista cu ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb, urmată de jurnalista Carmen Avram şi senatorul PSD Claudiu Manda.