Mugur Isărescu, atac la Florin Cîțu: Deși este DEMIS, joi a mai împrumutat 558 de milioane de lei. Ne ingroapa in datorii!

Demis din funcție, Florin Cîțu continuă să îngroape România în datorii! Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a împrumutat, joi, 558 de vezi tot »

PSD îl pulverizează pe Florin Cîțu: ‘Ministrul Apocalipsă face o gravă confuzie’

Social-democrații au afirmat, luni, că nu știu cum va explica „ministrul Apocalipsă” Florin Cîțu faptul că ar fi fost amânată vezi tot »

Marcel Ciolacu pleacă mâine la Bruxelles: Cu cine se va întâlni liderul PSD

Preşedintele interimar al PSD, preşedinte al Camerei Deputaţilor, va efectua o vizită de lucru, luni, la Bruxelles, prilej cu care vezi tot »

Prețurile au luat-o razna sub guvernarea lui Orban! Cifrele alarmante de la INS

Legumele, fructele şi carnea de porc sunt alimentele care s-au scumpit cel mai mult în luna ianuarie a acestui an, vezi tot »

PSD dezvăluie mișmașurile Guvernului Orban: ‘Două miliarde euro! Aceasta este adevărata miză a privatizării sănătății!’

Social-democrații au transmis că adevărata miză a privatizării sănătății sunt cele două miliarde de euro „prietenii” ministrului Victor Costache. Sursa vezi tot »

 

PSD se opune categoric proiectului lansat de PNL: ‘Voi ce credeţi? Această privatizare a Sănătăţii este în interesul oamenilor sau este, mai degrabă, o „afacere” de partid’

PSD-Sigla

PSD a transmis, luni, că se opune ”categoric” privatizării programelor naţionale de sănătate, afirmând că mult mai puţine persoane vor avea acces gratuit la tratamente. ”Această privatizare a Sănătăţii este în interesul oamenilor sau este, mai degrabă, o «afacere» de partid a PNL?”, a transmis PSD.

”PSD se opune categoric proiectului lansat de PNL privind privatizarea programelor de sănătate. Sănătatea este un drept constituţional garantat pentru TOŢI cetăţenii, nu doar pentru cei cu venituri mari, aşa cum vrea PNL”, au scris, luni, pe Facebook, reprezentanţii PSD.

Potrivit acestora, ”privatizarea programelor de sănătate publică înseamnă că bugetul pentru tratamentele mai scumpe sau cele de urgenţă să se împartă şi cu spitalele private”.

”Deci, în mod evident, vor rămâne mai puţini bani la spitale de stat. Altfel spus, vor fi mai puţini pacienţi care se vor putea trata GRATUIT la stat şi din ce în ce în ce mai mulţi pacienţi care vor trebui să se trateze CONTRA-COST în clinicile sau spitalele private”, au mai scris social-democraţii.

Aceştia îşi încheie postarea cu mesajul: ”Voi ce credeţi? Această privatizare a Sănătăţii este în interesul oamenilor sau este, mai degrabă, o „afacere” de partid a PNL?”.