Școli și grădinițe la cele mai înalte standarde. Unde se află cele mai moderne unități de învățământ din tot județul?

A început școala în urmă cu două săptămâni, dar, în mediul rural, puțini sunt elevii care au pășit în clădiri vezi tot »

Ionel Ovidiu Gîngioveanu: „Sunt proiecte de suflet pe care le-am demarat deja și care vor schimba total fața localității”

Localitate de peste 5000 de locuitori, desfășurată pe malul drept al Jiului, comuna Valea Stanciului a fost mult timp încremenită vezi tot »

Constantin Niță, candidatul PSD pentru primăria Afumați: „Vreau să-mi ajut comunitatea“

Constantin Niță, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al comunei Afumați, este, fără îndoială, unul dintre cei mai vezi tot »

Aurica Giurcă, cu siguranță singura cale către o administrație modernă și o comunitate împlini

Comuna Sălcuța, aflată la nici 40 de kilometri de Craiova, este departe de ceea ce ar trebui să reprezintă o vezi tot »

Ion Moraru vrea să continue proiectele de dezvoltare ale comunei la Botoșești Paia

Ion Moraru vine să continue vechile proiecte ale comunei Botoșești Paia. A depus mari eforturi și a și așteptat foarte vezi tot »

 

PSD se opune categoric proiectului lansat de PNL: ‘Voi ce credeţi? Această privatizare a Sănătăţii este în interesul oamenilor sau este, mai degrabă, o „afacere” de partid’

PSD-Sigla

PSD a transmis, luni, că se opune ”categoric” privatizării programelor naţionale de sănătate, afirmând că mult mai puţine persoane vor avea acces gratuit la tratamente. ”Această privatizare a Sănătăţii este în interesul oamenilor sau este, mai degrabă, o «afacere» de partid a PNL?”, a transmis PSD.

”PSD se opune categoric proiectului lansat de PNL privind privatizarea programelor de sănătate. Sănătatea este un drept constituţional garantat pentru TOŢI cetăţenii, nu doar pentru cei cu venituri mari, aşa cum vrea PNL”, au scris, luni, pe Facebook, reprezentanţii PSD.

Potrivit acestora, ”privatizarea programelor de sănătate publică înseamnă că bugetul pentru tratamentele mai scumpe sau cele de urgenţă să se împartă şi cu spitalele private”.

”Deci, în mod evident, vor rămâne mai puţini bani la spitale de stat. Altfel spus, vor fi mai puţini pacienţi care se vor putea trata GRATUIT la stat şi din ce în ce în ce mai mulţi pacienţi care vor trebui să se trateze CONTRA-COST în clinicile sau spitalele private”, au mai scris social-democraţii.

Aceştia îşi încheie postarea cu mesajul: ”Voi ce credeţi? Această privatizare a Sănătăţii este în interesul oamenilor sau este, mai degrabă, o „afacere” de partid a PNL?”.