BNR confirmă că Florin Cîțu ÎNGROAPĂ România în datorii: A împrumutat încă 2,2 miliarde de lei

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a împrumutat, joi, 2,191 miliarde de lei de la bănci, prin două emisiuni de obligaţiuni de vezi tot »

Ludovic Orban numește POMENI alocațiile copiilor

Premierul Ludovic Orban a făcut o serie de declarații înfiorătoare despre copiii românilor și despre alocațiile lor. Orban, președintele PNL, vezi tot »

După CEC Bank, alte trei mari companii românești sunt în pericol sa fie scoase la vânzare

Cele trei companii românești vizate de o posibila vânzare ar fi Hidroelectrica, Romgaz si Transgaz. Dezvăluirea a fost făcută de vezi tot »

Marcel Ciolacu, atac incendiar la adresa lui Iohannis: nu a avut demnitatea și mândria națională de a promulga ”Legea Trianon”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, joi, un mesaj cu ocazia Centenarului de la semnarea Tratatului de pace vezi tot »

Radu Preda iese la rampă după decizia CCR: ‘PSD va repara în Parlament prostiile Guvernului Orban’

PSD va repara în Parlament prostiile Guvernului Orban, susține liderul senatorilor social-democrați, Radu Preda, după decizia CCR de miercuri. Judecătorii vezi tot »

 

Radu Preda: Acest guvern incompetent nu face absolut nimic!

radu preda

Radu Preda, Lider Grup #PSD Senat: ”Iată, domnule OROS, ce ați moștenit!

✅ România se află pe locul 3 la producția de cereale în Europa, după Franța și Germania. Țineți minte acest aspect extrem de important: România a fost pe podiumul agriculturii europene sub guvernarea noastră! Și vreau să felicit guvernul PSD pentru ce a realizat

✅ Am plătit integral și la timp subvențiile

✅ Am extins suprafața irigabilă de la 300 de mii hectare în 2016, la peste 1,4 MILIOANE de hectare în 2019

Acestea sunt doar o mică parte dintre măsurile benefice adoptate sub guvernare PSD. Dacă ați avea un minim de bun simț, l-ați invita pe domnul Petre Daea să vă îndrume cum să continuați programele începute de noi și să faceți un bine agriculturii românești.

❗De peste două luni de zile, PSD a atras atenția asupra secetei care se abate peste România și că sunt zone întregi calamitate. Iar acest guvern incompetent nu face absolut nimic!

❗Rezultatele vor fi dramatice: nu vom avea acces la produsele românești și vom fi nevoiți să le umplem buzunarele altor state care au fost capabile să-și susțină sectorul agricol și implicit exporturile. Și asta nu este tot: guvernul PNL va distruge toate afacerile care au ca punct comun agricultura românească.

Și atunci veți da vina tot pe greaua moștenire?”, a scris Radu Preda, liderul PSD din Senat pe Facebook.