Florin Cîțu ÎNGROAPĂ România în datorii: A împrumutat încă 1,7 MILIARDE DE EURO

Florin Cîțu intră în istoria economiei românești, fiind ministru de Finanțe care a împrumutat cei mai mulți bani în numai vezi tot »

Deputatul USR de Dolj a vorbit doar 14 minute in parlament !

Guraliv, dar doar pe internet! Deputatul USR de Dolj Adrian-Claudiu Prisnel a reușit performanța de a vorbi în Parlament mai vezi tot »

Proiectul Olguței Vasilescu prinde contur: S-a semnat contractul pentru reabilitarea primului tronson Izvarna

Compania de Apă Oltenia S.A. a semnat, astăzi, 27.10.2020, al nouălea contract de execuție lucrări în cadrul ”Proiectului regional de vezi tot »

VEȘTI BUNE pentru sportivii de performanță – vor primi tichete de 150 de lei pe lună

Senatorul Bogdan Matei, fost ministru al Tineretului și Sportului, a anunțat că marți, Camera Deputaților a adoptat, în calitate de vezi tot »

Recomandări pentru gestionarea efectelor pandemiei asupra psihicului uman

Pandemia de COVID-19 a adus cu sine o serie de măsuri restrictive, menite să reducă răspândirea virusului, dar și frică, vezi tot »

 

Radu Preda, atacuri în rafală la adresa Guvernului Orban: ‘Profesorii și elevii din România au fost prea mult ignorați și jigniți’

radu-preda

Profesorii și elevii din România au fost prea mult ignorați și jigniți de Guvernul Orban, acuză liderul senatorilor PSD Radu Preda, pe Facebook, care anunță că aleșii locali și reprezentanții PSD din teritoriu vor lua măsuri ferme pentru protejarea sănătății preșcolarilor și elevilor și dotarea unităților școlare cu măști de protecție și dezinfectant.

„Prioritățile guvernului PNL și ale reprezentanților săi din țată sunt cu totul altele decât sănătatea dascălilor și copiilor, care vor începe școala în câteva săptămâni.

Domnule Orban nu am auzit să vă cereți scuze pentru că i-ați trimis la cârciumă pe profesori, pentru că le-ați blocat majorările salariale, pentru că nu le asigurați echipamente de protecție sanitară la începerea școlii.

De ce tăceți domnule prim-ministru. De ce nu le spuneți copiilor din toată țara că ați dat ordin parlamentarilor liberali să voteze împotriva dublării alocațiilor și că dumneavoastră considerați că nu e corect să le asigurați măști tuturor elevilor.

Mai vreți să ajungeți din nou la Guvernare după alegerile parlamentare prin sărăcirea și îmbolnăvirea copiilor și profesorilor?

Guvernul liberal are măști gratuite și dezinfectant când vine vorba de interlopi și de familiile lor, dar nu are pentru profesori și pentru elevi.

Guvernul Orban discriminează grav întreg corpul didactic. PNL asigură gratuit echipament de protecție anti COVID angajaților statului din mai multe domenii, dar atunci când e vorba de sutele de mii de dascăli, de asemenea angajați ai statului, refuză să le asigure minima protecție necesară deși se vor afla în prima linie de expunere la infecția cu noul coronavirus.
PSD nu va accepta niciun compromis când e vorba de soarta și sănătatea copiilor și cadrelor didactice din toată țara.

Aleșii locali și reprezentanții PSD din teritoriu vor lua măsuri ferme pentru protejarea sănătății preșcolarilor și elevilor și dotarea unităților școlare cu măști de protecție și dezinfectant.
La 3 luni de la instituirea obligației prin lege de a asigura măști gratuite persoanelor cu venituri mici, Ludovic Orban de abia se gândește să rezilieze contractul celor care ar fi trebui să furnizeze măștile și încă n-au făcut-o”, scrie Preda pe Facebook.