Ce trebuie să facem atunci când ajungem în casă: cum ne dezinfectăm hainele și încălțămintea

Pentru a preveni contaminarea, cel puțin în această perioadă, dezinfecția trebuie să facă parte din rutina noastră. Dar cum dezinfectăm vezi tot »

Doi medici din Craiova trimişi la Hunedoara în criza declanșată de coronavirus

Doi medici din Craiova şi doi din Timişoara vor oferi oferi sprijin autorităţilor din Hunedoara pentru a gestiona criza declanșată vezi tot »

DSP Dolj se joacă de-a avizarea. Azi avizează, mâine amendează.

Specialiștii de la Direcția de Sănătate Pubică Dolj își dau cu stângul în dreptul într-o perioadă în care nu au vezi tot »

Străzile din Bănie se dezinfectază

Angajați ai RAADPFL Craiova, SC Salubritate SA, Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Craiova, Poliției Locale având sprijinul vezi tot »

Răspunsul unor medici după ce Iohannis le oferă în criză un spor de 500 de euro: #refuz MITA

Mai mulţi medici de la Spitalul Judeţean din Slatina se declară jigniţi de „sporul de 500 de euro” anunţat pentru vezi tot »

 

Radu Preda: “Doamna Turcan ar face bine să-și limiteze declarațiile iresponsabile din această perioadă!”

radu

Atac direct al lui Radu Preda, liderul social democraților din Senatul României, la adresa Ralucăi Turcan.

“Doamna Turcan ar face bine să-și limiteze declarațiile iresponsabile din această perioadă !
În condițiile în care profesorii și elevii încearcă să-și desfășoare activitatea în mediul online, Raluca Turcan vine cu o “bombă” și precizează faptul că anul școlar ar putea să fie înghețat.
Ce nu știe dumneaei este faptul că materia a fost parcursă într-o proporție aproximativă de 80%, iar prin eforturi mari, profesorii încearcă să-și continue activitatea conform programei școlare.
Acești oameni trebuie să fie susținuți !
România trebuie să iasă din această criză cu un grad cât mai mic de afectare indiferent de domeniu.
Haideți să nu mai punem și asta în cârca oamenilor, atât timp cât există soluții optime și ne putem permite desfășurarea orelor prin intermediul platformelor specializate de predare online, că de-asta au fost inventate !
Eu personal le mulțumesc profesorilor și elevilor pentru că au răbdare unii cu alții și cu această situație deloc plăcută…
Le mulțumesc pentru că au înțeles că împreună, chiar dacă fizic suntem departe unii de alții, suntem mai puternici și mai abmițioși.

Mă înclin !

#GuvernIresponsabil”, a declarat Radu Preda.