Prețurile la raft au luat-o razna

Produsele de igienă şi cosmetică, mălaiul şi fructele proaspete s-au scumpit cel mai mult în iunie faţă de luna mai. vezi tot »

Testare obligatorie pentru românii care merg în vacanță în Grecia

Turiştii care vor intra în Grecia pe la punctul de trecere a frontierei Promachonas vor trebui să prezinte începând de vezi tot »

Liceul „Fraţii Buzeşti” din Craiova în TOP 3 național

Cele mai bune licee din ţară se întrec în medii de admitere aproape de perfecţiune. Notele cele mai mari de vezi tot »

Străzi și parcări, modernizate de Primăria Craiova, în valoare de peste 200 de milioane de lei

Craiovenii au beneficiat, în ultimii ani, de intervenții majore în domeniul infrastructurii rutiere. “Am luat decizia să nu ne mai vezi tot »

Nou record în privința cazurilor de COVID înregistrate în România: 614 în 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi, un nou record în ceea ce privește numărul de cazuri înregistrat în 24 vezi tot »

 

Radu Preda iese la atac după ce Isărescu a anunțat dezastrul economic pentru România: ‘Oare pentru cine guvernanți domnilor liberali?’

radu preda

Liderul senatorilor PSD, Radu Preda, reacționează după ce Banca Națională a României a anunțat dezastrul economic care ne așteaptă, lansând critici dure la adresa guvernării liberale.

„Beneficiile guvernării PNL simțite de toți românii cum sunt majorarea prețurilor, scăderea puterii de cumpărare, creșterea șomajului sunt ignorate cu desăvârșire de mai marii liberali!

Veniturile oamenilor și puterea de cumpărare sunt din ce în ce mai grav erodate. consumul se reduce, economia intră într-o spirală vicioasă a subdezvoltării, iar PNL are propria agenda, una exclusiv electorală!

Creșterea punctul de pensie cu 40% și dublarea alocațiilor sunt nu doar măsuri sociale necesare, ci și măsuri care pot reporni economia prin stimularea consumului!

PNL refuză cu obstinație să crească nivelul de trai al românilor!

Oare pentru cine guvernanți domnilor liberali?”, scrie Radu Preda pe Facebook.