Ce procent pierde PNL în fiecare lună? Se vede de ce vrea alegeri cu orice preț

1%. Acesta este procentul pierdut de PNL în fiecare lună de la începutul anului, potrivit unui sondaj CURS prezentat la vezi tot »

Cum ar urma să arate echipa lui Ciolacu, la congresul PSD din 22 august

Potrivit surselor aceasta ar urma să fie echipa lui Marcel Ciolacu:  1. Marcel Ciolacu – preşedinte 2. Sorin Grindeanu – prim-vicepreşedinte vezi tot »

PSD Dolj, scrisoare deschisă către PNL Dolj: Opriți-vă din jocurile murdare!!!

Domnilor liberali, o competiție electorală dreaptă se câștigă pe teren, pentru că oamenii au dreptul să îl aleagă pe cel vezi tot »

Regizorul Cristi Puiu: Puterea ar face bine să discute cu oamenii, nu să ne trateze ca pe niște vite! Abuzurile trebuie amendate la vot!

Regizorul Cristi Puiu a declarat vineri noaptea, la proiecţia în avanpremieră naţională a celui mai nou film al său, “Malmkrog”, că este “inuman” ca vezi tot »

Marcel Ciolacu pregătește moțiunea de cenzură: PSD acuză 6 erori care ar fi agravat criza generată de COVID-19

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a transmis duminică, după lansarea Cărții Negre a Guvernării PNL, că după izbucnirea epidemiei de coronavirus, guvernanții vezi tot »

 

Radu Preda, ieșire explozivă: ‘Votați, nu mimați! Liberali, lăsați ipocrizia și votați-vă Guvernul Cîțu! PSD va fi prezent la votul de învestitură’

radu-preda

Liderul senatorilor din PSD Radu Preda îi îndeamnă pe liberali să-și voteze Guvernul Cîțu, punctând că PSD va fi prezent la votul de învestitură.

„Votați, nu mimați! Liberali, lăsați ipocrizia și votați-vă Guvernul Cîțu! PSD va fi prezent la votul de învestitură!

Fac un apel la responsabilitate!
Liberali lăsați demagogia! Lăsați interesele electorale de moment!
Votați în văzul tuturor românilor!
Votați, nu mimați!
Asumați-vă Guvernul Cîțu!
Votați-vă Guvernul Cîțu, așa cum e, un guvern reșapat, un Guvern Orban 3!
PNL e obligat să respecte deciziile Curții și să voteze la vedere pentru învestirea propriului guvern!
Un guvern interimar și un Parlament care nu se poate întruni va fi o catastrofă pentru România în contextul creșterii infecțiilor de coronavirus în țara noastră!”, scrie Preda pe Facebook.