Alegeri locale în 6 luni de la încetarea stării de urgenţă: propunerea AEP pentru Cotroceni, Palatul Victoria și Parlament

Organizarea la termen a alegerilor locale a devenit o misiune cvasi-imposibilă, consideră Autoritatea Electorală Permanentă, în timp ce asupra alegerilor vezi tot »

Lia Olguţa Vasilescu, reacţie după ce Orban a afirmat că NU poate plafona preţurile la alimente. Exemplele oferite de SUA şi Italia

Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, critică afirmaţiile premierului Orban cu privire la imposibila implementare a unei plafonări a vezi tot »

Epidemia de gripă uitată din urmă cu 85 de ani: au murit 46.000 de români

Epidemia de gripă din România din iarna 1934 – 1935, cea mai gravă după cea din 1918, pentru care însă vezi tot »

Tinerii nu sunt imuni la coronavirus. COVID-19 a suferit 10 mutaţii

SARS-CoV2 este un virus respirator despre care specialiştii ştiu prea puţine, momentan. Deşi, în general, tinerii par a fi mai vezi tot »

ALERTĂ: 1.292 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 în România. Situația la zi

În România au fost confirmate 1.292 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19, în ultimele 24 de vezi tot »

 

Radu PREDA – Noul președinte al senatorilor PSD

radu-preda

PSD și-a schimbat garnitura de lideri din Senat. Noul președinte al senatorilor PSD este Radu Cosmin Preda (39 de ani), ales senator de Dolj, fost administrator public al Primăriei Craiova.

În conducerea Senatului, PSD îi trimite pe fostii ministri ai justitiei Robert Cazanciuc si Titus Corlățean ca noutati. Paul Stănescu (PSD Olt) o sa fie chestor, in contextul tensiunilor dintre el si Dancila. De asemenea, urca in conducerea Senatului si fostul ministru Marius Dunca (PSD Brasov).