Autoritățile sunt în alertă – Cum arată traseul italianului bolnav de coronavirus? Bărbatul a intrat în contact cu zeci de oameni din momentul în care a ajuns în Oltenia

Autoritățile au stabilit traseul italianului bolnav de coronavirus în România. Bărbatul infectat cu coronavirus a intrat în contact cu zeci vezi tot »

Iohannis discută cu partidele despre viitorul premier. Când va ajunge echipa PSD la Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a convocat pentru miercuri partidele politice la consultări. Delegaţiile PNL, PSD şi USR vor fi primele care vezi tot »

Ședință CSAT pe tema coronavirusului

Președintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri de la ora 14.00, ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), tema principală vezi tot »

Marcel Ciolacu a făcut anunțul înainte de consultările de la Cotroceni: PSD susţine guvern de specialişti sau de uniune naţională

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că partidul susţine un guvern “de specialişti” sau este dispus să facă parte vezi tot »

MAE confirmă: Cât a stat italianul în CRAIOVA. ”A avut întâlniri de afaceri”

MAE a transmis informații oficiale despre italianul confirmat cu coronavirus, după ce a fost în România la soția sa, la vezi tot »

 

Radu Preda: Olguța Vasilescu, omul cel mai valoros pregătit să tureze din nou motoarele administrației locale din Craiova

radu preda lov

Lia Olguța Vasilescu va fi candidatul PSD la Primăria Municipiului Craiova. Senatorul Radu Preda a declarat despre aceasta că este cel mai potrivit om pentru administrația locală.

PSD Craiova intră în campania pentru alegerea primarului municipiului Craiova cu președintele organizației Olguta Vasilescu, avem omul cel mai valoros pregătit să dureze din nou motoarele administrației locale din Craiova. Echipa PSD vine în fața craiovenilor cu fapte și cu proiecte administrative care să țină orașul în topul dezvoltării urbane din România. Craiova merită tot ce este mai bun!
#LOV
#EchipaPSD
#primarCraiova “, se arată în postarea senatorului PSD de Dolj, Radu Preda.