Prețurile la raft au luat-o razna

Produsele de igienă şi cosmetică, mălaiul şi fructele proaspete s-au scumpit cel mai mult în iunie faţă de luna mai. vezi tot »

Testare obligatorie pentru românii care merg în vacanță în Grecia

Turiştii care vor intra în Grecia pe la punctul de trecere a frontierei Promachonas vor trebui să prezinte începând de vezi tot »

Liceul „Fraţii Buzeşti” din Craiova în TOP 3 național

Cele mai bune licee din ţară se întrec în medii de admitere aproape de perfecţiune. Notele cele mai mari de vezi tot »

Străzi și parcări, modernizate de Primăria Craiova, în valoare de peste 200 de milioane de lei

Craiovenii au beneficiat, în ultimii ani, de intervenții majore în domeniul infrastructurii rutiere. “Am luat decizia să nu ne mai vezi tot »

Nou record în privința cazurilor de COVID înregistrate în România: 614 în 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi, un nou record în ceea ce privește numărul de cazuri înregistrat în 24 vezi tot »

 

Radu Preda: PNL = PDL = aceeași mizerie! Orban a recunoscut oficial că va tăia pensiile!

radu preda

“Ludovic Orban după ce a fost fotografiat chefuind la Guvern fără nicio îngrijorare față de situația românilor afectați de pandemie ne anunță cu seninătate că va tăia pensiile de la 1 septembrie 2020.

  • Premierul Orban calcă în picioare legile aflate în vigoare și reduce veniturile pensionarilor din România!
  • Orban după ce s-a dezbrăcat de orice caracter și a sfidat toate normele morale și legale în vigoare prin consumarea de băuturi alcoolice în clădirea Guvernului, arată că pur și simplu nu îi pasă de viața pensionarilor!
  • Liberalii și-au dat arama pe față și au demonstrat pentru a mia oară că nu dau doi bani pe românii care au muncit o viață și trăiesc din pensie!
  • PNL = PDL = aceeași mizerie! Bani tăiați de la cea mai vulnerabilă categorie de populație, pensionarii”, a spus senatorul PSD Radu Preda.