Lia Olguța Vasilescu: Se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea

“Cred că se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea. Depinde foarte mult de politic. Dacă se va vezi tot »

Alexandru Rafila lovește cu putere Cotroceniul: Nimic nu a justificat închiderea școlilor

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a declarat luni, într-o conferință de presă, că decizia închiderii școlilor nu s-a vezi tot »

Nicușor Dan face mișto de bucureștenii care se plâng că au 19 grade în casă: ‘Sunt ţări europene în care asta e o normalitate’

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni seara că în 15-20% dintre blocurile bucureştene furnizarea agentului termic se vezi tot »

Datele ALARMANTE de la INS: deficitul comercial al României a SĂLTAT cu APROAPE UN MILIARD de euro

Deficitul balanţei comerciale (FOB/CIF) în primele 11 luni ale anului trecut a fost de 16,433 miliarde euro, mai mare cu vezi tot »

CRAIOVA / Se pregătește anveloparea blocurilor de pe Calea București

“Am început deja discuțiile cu asociațiile de proprietari ca, imediat ce o să terminăm cu reabilitarea să anvelopăm si Calea vezi tot »

 

Raed Arafat confirmă că situația din București este gravă: ‘În ultimele 10 zile au fost aproape 14.000 de cazuri’

11-arafat

Raed Arafat a vorbit, marți seara, la B1 TV, despre situația din București cu privire la paturile de la ATI și numărul de cazuri de COVID-19.

“Am avut o videoconferință cu managerii de spitale, cu domnul Tătaru. S-au căutat toate soluțiile pentru creșterea capacității la ATI. Noi am avut în ultimele 10 zile aproape 14.000 de cazuri. La nevoie putem să ducem pacienții și în alte zone, dar există familii care nu sunt de acord cu mutarea pacienților. DSP București este cel care analizează toți factorii pe care se iau măsurile.