Profesor la Stanford: 100 la sută sigur că extratereștrii sunt pe Pământ de mult timp`

Un profesor de la Universitatea Stanford susține că extratereștrii au fost pe planeta Pământ și sunt „încă aici”. El arată vezi tot »

Mihai Rotaru, dezvăluiri incredibile în miez de noapte! Se retrage de la CSU Craiova? I-a decis soarta lui Eugen Neagoe

Mihai Rotaru, dezvăluiri incredibile în miez de noapte! Se retrage de la CSU Craiova? I-a decis soarta lui Eugen Neagoe. vezi tot »

Rezultate oficiale: Erdogan triumfă în alegerile prezidențiale din Turcia!

Comisia electorală din Turcia a confirmat, duminică seară, victoria preşedintelui în funcţie, Recep Tayyip Erdogan, în turul al doilea al scrutinului prezidenţial, anunță vezi tot »

Sondaj CURS – PSD și PNL sunt ‘condamnate’ să facă alianță și după alegerile parlamentare

Un sondaj CURS de tip Omnibus relevă faptul că, după alegerile parlamentare din 2024, vom avea o ecuație politică la fel de vezi tot »

A doua zi de greva generală în învățământ: liderii sindicatelor din educație sunt hotărâți să nu cedeze

Greva generală din învățământ va continua marţi, au anunțat liderii Federației Sindicatelor din Educație “Spiru Haret” și ai Federației Libere din vezi tot »

 

Răscoala ‘ospătarilor’ din PNL: ‘Nu noi avem premier și președinte de partid, ci Iohannis are’

06JH7GAT9KIW0Mtv9bas_shutterstock_437662324

Deputatul PNL Dan Vîlceanu, fost ministru de Finanțe, afirmă că în partid mocnește o nemulțumire care va ieși la suprafață după rotația premierilor.

„PNL are nevoie pur și simplu de o conducere care să vrea să câștige alegerile și să ia decizii curajoase în folosul românilor și al PNL, adică să rupă această coaliție. PNL nu și-a dorit această coaliție cu PSD și este un lucru de notorietate că președintele României a spus că a încurajat și a susținut formarea acestei coaliții. Președintele României are premier și președinte de partid, nu PNL are președinte de partid și premier. Parlamentarii să știți că marea lor majoritate nu sunt de acord cu actuala guvernare și vă spun că este foarte ușor să vă dați seama pentru că foarte greu găsiți pe cineva să vorbească public și spună punctajul ăla de partid. Nu sunt lași, așteaptă”, a declarat Vîlceanu, marți seară, la B1TV.

„Un an de zile n-am zis nimic, i-am lăsat în pace, dar la un moment îți pui problema că PNL va ajunge într-o perioadă foarte grea electorală și cineva te va întreba tu ce ai făcut dacă ai fost acolo? Pe restul o să-i vedeți exprimându-se după rotație când dl președinte Iohannis nu va mai avea premier. Acum le este teamă că vor păți ce au pățit Cîțu și Vîlceanu”, a adăugat acesta.

„Eu vă garantez că există un moment când și ospătarul se satură să fie călcat în picioare, ia scrumiera și-ți dă cu ea în cap”, a menționat Vîlceanu, după ce Vasile Blaga a spus într-o discuție informală că liberalii au ajuns să fie „ospătarii” PSD-ului la guvernare.

„Dl Ciucă este președintele PNL, dar este ca structură un om profund de stânga și nu spun niciun secret. Iar în ceea ce privește toată perioada asta de negocieri, negocierea este una profund inegală, pentru că cei de la PSD au intrat pregătiți în această negociere, spre deosebire de noi. Uitați, ei nu au o problemă în a justifica necesitatea de a păstra Ministerul Transporturilor, ei spun că omul a făcut treabă bună, pe când dacă discutați cu cineva de la PNL o să vă spună că ‘Domnule, la noi toate numele sunt deschise’, adică noi practic nu am avut niciunul să facă o treabă bună”