Kovesi, drum anevoios spre șefia Parchetului European. Ce scrie The Sunday Times

Alegerea Laurei Codruţa Kovesi în postul de procuror-şef european nu mai pare la fel de sigură ca în urmă cu vezi tot »

Iohannis cere demiterea! Carmen Dan răspunde dur: Președintele se află într-o situație penibilă

Carmen Dan a avut o primă reacție, după ce Președintele i-a cerut demisia după problema cu voturile diasporei la alegerile vezi tot »

Carmen Dan rupe tăcerea după condamnarea lui Dragnea: Cei din PSD au perceput acest lucru ca un șoc

Carmen Dan a vorbit în exclusivitate, pentru Antena 3, despre condamnarea fostului lider PSD. Ministrul de Interne susține că a vezi tot »

Dăncilă, despre pactul propus de Klaus Iohannis: Nu avem de ce să semnăm acest acord

Premierul Viorica Dăncilă, a declarat joi, la finalul CEx al PSD, că partidul pe care îl conduce interminar nu se vezi tot »

Anunț SURPRIZĂ în CEx – Șerban Nicolae dorește să se înscrie în cursa pentru prezidențiale

Senatorul PSD Șerban Nicolae și-a anunțat, în ședința Comitetului Executiv de joi, dorința de a candida la alegerile prezidențiale, au vezi tot »

 

Răzvan Cuc dă asigurări: Centura Balşului va fi gata până la sfârşitul anului

Sursa: Ziarul de Iasi

Centura de ocolire a orașului Balș, din județul Olt, care face parte din drumul expres Craiova-Pitești, ale cărui lucrări au început miercuri, va fi gata până la sfârșitul anului, a anunțat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Prezent miercuri la inaugurarea lucrărilor la drumul expres Craiova-Pitești, liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a întrebat pe ministrul Transporturilor când va fi gata centura Balșului, având în vedere aglomerația din zonă.

Răzvan Cuc a răspuns spunând că are asigurări din partea constructorului că lucrările vor fi gata până la sfârșitul anului.

„Este antreprenorul care a demonstrat că se poate şi pe Lugoj-Deva şi pe varianta de ocolire a Băcăului şi pe centura Rădăuţiului, care ne-a promis că până la sfârşitul anului centura Balşului va fi finalizată”, a spus Cuc, potrivit Mediafax.

Ministrul Transporturilor a mai spus că antreprenorul va finaliza anul acesta, în luna iulie, tronsonul Lugoj-Deva şi automat va avea o mobilizare suplimentară pe Craiova-Piteşti şi pe centura Balşului.