Decizii BOMBĂ în CEx – Ana Birchall zboară de la Justiție! Cine sunt propunerile de miniștri la Interne, Educație și Justiție

 CEx al PSD a stabilit ca Dana Gîrbovan să fie propusă la Ministerul Justiției, Mihai Fifor la conducerea MAI, iar vezi tot »

CEx la PSD – Ce subiecte discută social-democrații înainte de marele Congres

Social-democrații se reunesc vineri, la Parlament, de la ora 12.00, în ședința Comitetului Executiv al partidului, pentru a discuta despre vezi tot »

Ministrul Finanțelor îl nimicește pe liderul senatorilor PNL: ‘Este jignitor cum unii frustrați și ratați sunt tolerați de partid’

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a afirmat, miercuri, cu referire la senatorul PNL Florin Cîțu, că este dăunător și jignitor vezi tot »

Veste URIAȘĂ pentru persoanele cu dizabilități – Ce proiect va aproba premierul Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că va fi aprobat un proiect privind realizarea unei vezi tot »

Guvernul va aproba aproape milioane lei pentru sistemul electronic al Registrului Comerțului

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că Executivul va aproba, printr-o hotărâre de Guvern, cheltuielile necesare implementării sistemului electronic integrat al vezi tot »

 

Răzvan Cuc dă asigurări: Centura Balşului va fi gata până la sfârşitul anului

Sursa: Ziarul de Iasi

Centura de ocolire a orașului Balș, din județul Olt, care face parte din drumul expres Craiova-Pitești, ale cărui lucrări au început miercuri, va fi gata până la sfârșitul anului, a anunțat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Prezent miercuri la inaugurarea lucrărilor la drumul expres Craiova-Pitești, liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a întrebat pe ministrul Transporturilor când va fi gata centura Balșului, având în vedere aglomerația din zonă.

Răzvan Cuc a răspuns spunând că are asigurări din partea constructorului că lucrările vor fi gata până la sfârșitul anului.

„Este antreprenorul care a demonstrat că se poate şi pe Lugoj-Deva şi pe varianta de ocolire a Băcăului şi pe centura Rădăuţiului, care ne-a promis că până la sfârşitul anului centura Balşului va fi finalizată”, a spus Cuc, potrivit Mediafax.

Ministrul Transporturilor a mai spus că antreprenorul va finaliza anul acesta, în luna iulie, tronsonul Lugoj-Deva şi automat va avea o mobilizare suplimentară pe Craiova-Piteşti şi pe centura Balşului.