Mircea Geoană cere PNL și PSD să nu îi mai folosească numele în negocieri: „Până ieri îl înjurai și acum devine fost coleg de-al nostru?”

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, spune că nu intenționează să se întoarcă într-un partid politic și că ar prefera să vezi tot »

Mircea Geoană, aflat la Washington, dezvăluie principalele teme de la Summitul NATO: „Suntem gata cu lecțiile. Am negociat totul”

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, aflat la Washington pentru Summitul Alianței Nord-Atlantice, a făcut anunțuri de ultimă oră, luni seara, la vezi tot »

Cum se modifică OUG 84: Poliția va putea să rețină permisul șoferului care refuză testul anti-drog doar 72 de ore

Bogdan Despescu, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI), a declarat luni că premierul a solicitat ministerului un mecanism vezi tot »

29 de piloți și copiloți s-au îmbolnăvit în aceeași zi. Epidemie de salarii mici la TAROM

Piloții TAROM au salariile la jumătate față de cei de la Wizz Air, iar sindicatele din cadrul companiei negociază de vezi tot »

Geoană, despre vizita premierului maghiar la Moscova: „Ce a făcut Orban nu angajează NATO. Nu are girul aliaților”

Aflat la Washington, pentru Summitul Alianței Nord-Atlantice, Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 CNN vezi tot »

 

România și-a aflat adversare din optimile Euro 2024

img (3)

România va juca împotriva naționalei Olandei în optimile Euro 2024, ca urmare a rezultatelor înregistrare miercuri seara în Grupa F. Meciul va avea loc pe 2 iulie. Dacă ne-am califica în sferturi, ar urma să întâlnim câștigătoarea dintre Austria și Turcia.

Georgia a produs surpriza și s-a impus cu 2-0 în fața unei naționale a Portugaliei care avea deja sigurat locul 1 în grupă.  Dacă Georgia nu câștiga, România ar fi întâlnit în optimi reprezentativa Sloveniei.

În schimb, Portugalia cu un ochi plânge, pentru înfrângerea de azi, cu un ochi râde, pentru că a scăpat de Olanda și va întâlni Slovenia în optimi.