Geoană, diplomat cu Ciolacu: Joc la altă ligă. Nu tratezi un fost coleg așa / Ce spune de mutarea prezidențialelor în septembrie

„Ceea ce este, într-un fel, oarecum ironic și neașteptat, este că în anul electoral prezidențial 2024, cu o miză atât vezi tot »

Mircea Geoană: Dacă voi candida, voi candida independent

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat într-un interviu difuzat marți seară de Antena 3 că își dorește să vezi tot »

Nimic fără Klaus Iohannis: Liderii coaliției au recunoscut că președintele a fost informat despre toate negocierile purtate!

Președintele României, Klaus Iohannis, a dat undă verde comasării alegerilor. Deși nu procesul nu face parte din prerogativele sale, șeful statului vezi tot »

Breaking | PSD și PNL au votat comasarea alegerilor și listele comune la europarlamentare

Conducerile PSD și PNL, întrunite în ședințe separate, au aprobat miercuri seara comasarea alegerilor europarlamentare cu alegerilor locale, pe 9 iunie, și alianța vezi tot »

Ciolacu și Ciucă s-au înțeles pe comasare: liste comune PSD-PNL în alegeri

Liderii coaliției au amânat ședința care ar fi trebuit să aibă loc, duminică, însă Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au vorbit la telefon și vezi tot »

 

Salubritate Craiova a lansat noul site ce deservește Adăpostul canin Craiova, într-o variantă modernă, ușor de utilizat și mobile-friendly

catel

S.C. Salubritate Craiova S.R.L. a lansat noul site ce deservește Adăpostul canin Craiova, într-o variantă modernă, ușor de utilizat și mobile-friendly, la adresa www.adapostcanincraiova.ro.

Acesta a fost gândit să vină în sprijinul celor care doresc să adopte un câine cazat în adăpost, dar mai ales în acel al câinilor fără stăpân cărora, astfel, le vor crește considerabil șansele de a fi adoptați. Mai mult, cei care doresc să verifice dacă patrupedul lor dispărut a fost găsit de către echipele de ecarisaj pot face asta online, consultând lista câinilor aflați în adăpost, actualizată zilnic cu fotografii de către personalul S.C. Salubritate Craiova S.R.L.

Fiecare fotografie a unui câine vine însoțită de mai multe informații, cum ar fi locul și data capturării, vârsta estimativă a patrupedului, detalii privind aspectul etc., astfel că, în caz de dispariție, stăpânul îl poate identifica și mai ușor.

„Misiunea noastră, prin acest site, este de a ușura procesul de adopție, astfel încât oamenii care intră pe www.adapostcanincraiova.ro să poată vedea chiar acolo câinii care se găsesc în adăpost și să-și aleagă, de la distanță, un câine preferat pe care să vină ulterior să îl adopte. Site-ul conține informații despre procesul de adopție, despre legislația în vigoare și este actualizat permanent de către colegii mei. Ne dorim să venim și în sprijinul celor care și-au pierdut animalele și care pot vedea mai ușor dacă ele au fost găsite de echipajele noastre. Astfel, încercăm să ne apropiem și mai mult de cetățeni, pe care îi așteptăm cu brațele deschise, nu doar online, cât și fizic, la Adăpostul canin, pentru a-și alege un nou prieten”, a declarat directorul general al S.C. Salubritate Craiova S.R.L., Mihai Butari.

Vă reamintim că puteți adopta oricând un câine de la Adăpostul canin Craiova (localizat pe DJ 606, la ieșirea din Craiova spre Breasta, înainte de podul peste Jiu, pe partea dreaptă), care are următorul program de vizitare.

– luni-vineri: 10:00 – 18:00;

– sâmbăta, duminica și în zilele de sărbători legale: 11:00 – 13:00.

Accesul în adăpostul canin se face pe baza cărții de identitate.

www.adapostcanincraiova.ro

www.facebook.com/CentruldeadoptiicanineCraiova

www.facebook.com/SalubritateCraiova

www.instagram.com/salub.craiova