Profesor la Stanford: 100 la sută sigur că extratereștrii sunt pe Pământ de mult timp`

Un profesor de la Universitatea Stanford susține că extratereștrii au fost pe planeta Pământ și sunt „încă aici”. El arată vezi tot »

Mihai Rotaru, dezvăluiri incredibile în miez de noapte! Se retrage de la CSU Craiova? I-a decis soarta lui Eugen Neagoe

Mihai Rotaru, dezvăluiri incredibile în miez de noapte! Se retrage de la CSU Craiova? I-a decis soarta lui Eugen Neagoe. vezi tot »

Rezultate oficiale: Erdogan triumfă în alegerile prezidențiale din Turcia!

Comisia electorală din Turcia a confirmat, duminică seară, victoria preşedintelui în funcţie, Recep Tayyip Erdogan, în turul al doilea al scrutinului prezidenţial, anunță vezi tot »

Sondaj CURS – PSD și PNL sunt ‘condamnate’ să facă alianță și după alegerile parlamentare

Un sondaj CURS de tip Omnibus relevă faptul că, după alegerile parlamentare din 2024, vom avea o ecuație politică la fel de vezi tot »

A doua zi de greva generală în învățământ: liderii sindicatelor din educație sunt hotărâți să nu cedeze

Greva generală din învățământ va continua marţi, au anunțat liderii Federației Sindicatelor din Educație “Spiru Haret” și ai Federației Libere din vezi tot »

 

Salubritate Craiova a lansat noul site ce deservește Adăpostul canin Craiova, într-o variantă modernă, ușor de utilizat și mobile-friendly

catel

S.C. Salubritate Craiova S.R.L. a lansat noul site ce deservește Adăpostul canin Craiova, într-o variantă modernă, ușor de utilizat și mobile-friendly, la adresa www.adapostcanincraiova.ro.

Acesta a fost gândit să vină în sprijinul celor care doresc să adopte un câine cazat în adăpost, dar mai ales în acel al câinilor fără stăpân cărora, astfel, le vor crește considerabil șansele de a fi adoptați. Mai mult, cei care doresc să verifice dacă patrupedul lor dispărut a fost găsit de către echipele de ecarisaj pot face asta online, consultând lista câinilor aflați în adăpost, actualizată zilnic cu fotografii de către personalul S.C. Salubritate Craiova S.R.L.

Fiecare fotografie a unui câine vine însoțită de mai multe informații, cum ar fi locul și data capturării, vârsta estimativă a patrupedului, detalii privind aspectul etc., astfel că, în caz de dispariție, stăpânul îl poate identifica și mai ușor.

„Misiunea noastră, prin acest site, este de a ușura procesul de adopție, astfel încât oamenii care intră pe www.adapostcanincraiova.ro să poată vedea chiar acolo câinii care se găsesc în adăpost și să-și aleagă, de la distanță, un câine preferat pe care să vină ulterior să îl adopte. Site-ul conține informații despre procesul de adopție, despre legislația în vigoare și este actualizat permanent de către colegii mei. Ne dorim să venim și în sprijinul celor care și-au pierdut animalele și care pot vedea mai ușor dacă ele au fost găsite de echipajele noastre. Astfel, încercăm să ne apropiem și mai mult de cetățeni, pe care îi așteptăm cu brațele deschise, nu doar online, cât și fizic, la Adăpostul canin, pentru a-și alege un nou prieten”, a declarat directorul general al S.C. Salubritate Craiova S.R.L., Mihai Butari.

Vă reamintim că puteți adopta oricând un câine de la Adăpostul canin Craiova (localizat pe DJ 606, la ieșirea din Craiova spre Breasta, înainte de podul peste Jiu, pe partea dreaptă), care are următorul program de vizitare.

– luni-vineri: 10:00 – 18:00;

– sâmbăta, duminica și în zilele de sărbători legale: 11:00 – 13:00.

Accesul în adăpostul canin se face pe baza cărții de identitate.

www.adapostcanincraiova.ro

www.facebook.com/CentruldeadoptiicanineCraiova

www.facebook.com/SalubritateCraiova

www.instagram.com/salub.craiova