Veste URIAȘĂ pentru persoanele cu dizabilități – Ce proiect va aproba premierul Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că va fi aprobat un proiect privind realizarea unei vezi tot »

Guvernul va aproba aproape milioane lei pentru sistemul electronic al Registrului Comerțului

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că Executivul va aproba, printr-o hotărâre de Guvern, cheltuielile necesare implementării sistemului electronic integrat al vezi tot »

Vești BUNE de la Guvern: ‘Economia României înregistrează o evoluție peste așteptări’. Anunțul făcut de premier

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că România a înregistrat o creștere a PIB de 4,8% față de aceeași perioadă vezi tot »

Dăncilă, după discuția avută cu șeful Comisiei Europene: Transporturile, energia sau mediul – de interes pentru România privind portofoliul viitorului comisarului european

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o la Bruxelles cu preşedintele ales al vezi tot »

Olguța Vasilescu, ironii ACIDE la adresa PNL: Păi, zic să îi votați masiv! Că vă promit doar de-ale «bune»… Ce o să-l mai plângeți pe Băsescu!

Deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu a ironizat PNL, pe fondul propunerii ca bugetarii să renunțe la vouchere, sporuri și pensii vezi tot »

 

Scandal cu împușcături, 6 victime într-un sat din Dolj! Polițiștii au deschis dosar penal, 4 persoane audiate

breaking news

Polițiștii din Dolj au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru loviri și alte violențe, precum și pentru folosirea fără drept a unor obiecte periculoase, după ce șase persoane au ajuns la spital duminică noaptea, în urma unui conflict spontan în fața unui bar din Bratovoești.

Poliția Dolj a transmis că în timpul nopții de duminică spre luni, poliţiştii Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi că în fața unui bar din localitatea Bratovoeşti mai multe persoane se bat.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că după ce au consumat alcool, mai mulţi bărbaţi, cu vârste între 19 și 59 de ani, s-au încăierat, iar în urma violențelor, șase persoane au suferit leziuni, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au găsit şi ridicat și un pistol de tip „airsoft”, neletal, nesupus autorizării.

La ora transmiterii acestei știri, patru dintre persoanele implicate în scandal sunt audiate la Serviciul de Investigaţii Criminale.

Oamenii legii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.