Negocieri încheiate cu succes – Ministrul Justiției, acord cu sindicaliștii din penitenciare: Angajații își vor primi banii

Ministrul Justiției, Ana Birchall, și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, au semnat cu sindicaliștii din penitenciare un acord privind plata drepturilor vezi tot »

Răzvan Cuc dă asigurări: Centura Balşului va fi gata până la sfârşitul anului

Centura de ocolire a orașului Balș, din județul Olt, care face parte din drumul expres Craiova-Pitești, ale cărui lucrări au vezi tot »

Claudiu MANDA: Am reușit să demarăm lucrările la drumul expres Craiova – Pitesti

Am fost, astăzi, alături de președintele PSD, Liviu Dragnea, de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, de colegi parlamentari și din administrația vezi tot »

Liviu Dragnea şi Răzvan Cuc au deschis şantierul pentru drumul expres Craiova-Piteşti

Lucrările la tronsonul 2 al drumului expres Craiova – Piteşti, cu o lungime de 40 de kilometri, au început miercuri, vezi tot »

Liviu Dragnea, anunț la Craiova: A fost elaborat proiectul ‘Cartea verde a românilor de pretutindeni’. Ce presupune

Liviu Dragnea a declarat, miercuri la Craiova, că a elaborat un proiect legislativ care numește „Cartea verde a românilor de vezi tot »

 

Scandal cu împușcături, 6 victime într-un sat din Dolj! Polițiștii au deschis dosar penal, 4 persoane audiate

breaking news

Polițiștii din Dolj au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru loviri și alte violențe, precum și pentru folosirea fără drept a unor obiecte periculoase, după ce șase persoane au ajuns la spital duminică noaptea, în urma unui conflict spontan în fața unui bar din Bratovoești.

Poliția Dolj a transmis că în timpul nopții de duminică spre luni, poliţiştii Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi că în fața unui bar din localitatea Bratovoeşti mai multe persoane se bat.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că după ce au consumat alcool, mai mulţi bărbaţi, cu vârste între 19 și 59 de ani, s-au încăierat, iar în urma violențelor, șase persoane au suferit leziuni, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au găsit şi ridicat și un pistol de tip „airsoft”, neletal, nesupus autorizării.

La ora transmiterii acestei știri, patru dintre persoanele implicate în scandal sunt audiate la Serviciul de Investigaţii Criminale.

Oamenii legii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.