IMAGINI ȘOCANTE din Spitalul Matei Balș: ‘Pacienți pe holuri, în paturi de campanie, stau la oxigen, medicii nu apucă să bea un pahar cu apă’

Faptul că România abia mai poate face valului de pacienți de COVID-19 nu mai este de luni bune o noutate. vezi tot »

Reprezentantul României la OMS CALMEAZĂ spiritele ÎNCINSE: vaccinarea anticoronavirus NU poate avea reacții adverse

Orice vaccin trece printr-un proces de studii clinice, după care trece printr-un proces de autorizare și nu se poate pune problema că vezi tot »

Marcel Ciolacu face o declarație șocantă: ‘Decât să mă vaccinez înaintea mamei mele, mai bine fac COVID’

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a vorbit, marți seara, despre declarațiile lui Klaus Iohannis, care anunță că România va primi luna vezi tot »

Ion Prioteasa: „Alături de colegii din PSD, vom accelera dezvoltarea comunităților locale“

Le mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat încrederea pentru ca, începând din anul 2004, timp de 4 mandate, să conduc, vezi tot »

Blocaj în Guvern! Violeta Alexandru s-ar fi izolat cu tot cu ștampila de la minister! Adrese oficiale zac pe birouri

Odată cu izolarea la domiciliu a ministrului Violeta Alexandru, ar exista un blocaj incredibil în cadrul Guvernului Orban. Cel puțin, vezi tot »

 

Școlile și gradinițele craiovene – o prioritate pentru Olguța Vasilescu

gradinita

In 2012, cand am devenit primar, vizita in scolile si gradinitele craiovene mi-a lasat un gust amar. Nu se facuse aproape nimic pentru asigurarea unor conditii decente de studiu.

Gradinitele erau insalubre, cu mobilier vechi si toalete neigienizate de ani buni. In primii doi ani am refacut toate locurile de joaca, toaletele si spatiile educative din gradinite, apoi ne-am concentrat pe scoli, astfel incat acum nu mai avem nicio unitate de invatamant fara aviz de functionare. Desi suma investita, peste 27 milioane de euro, este considerabila, mai sunt inca multe de facut in ceea ce priveste refacerea bazelor sportive sau schimbarea mobilierului scolar, de exemplu, motiv pentru care investitiile vor continua, a declarat Lia Olguța Vasilescu.