Regizorul Cristi Puiu: Puterea ar face bine să discute cu oamenii, nu să ne trateze ca pe niște vite! Abuzurile trebuie amendate la vot!

Regizorul Cristi Puiu a declarat vineri noaptea, la proiecţia în avanpremieră naţională a celui mai nou film al său, “Malmkrog”, că este “inuman” ca vezi tot »

Marcel Ciolacu pregătește moțiunea de cenzură: PSD acuză 6 erori care ar fi agravat criza generată de COVID-19

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a transmis duminică, după lansarea Cărții Negre a Guvernării PNL, că după izbucnirea epidemiei de coronavirus, guvernanții vezi tot »

Tramvaie și autobuze noi în Craiova, din fonduri europene

17 tramvaie moderne și 30 de autobuze electrice vor completa flota craioveană de mijloace de transport public. Primele mijloace moderne vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu conduce detașat în sondaje

Conform cotidianul.ro, Lia Olguța Vasilescu conduce în topul preferințelor electoratului cu 49%. Pe locul doi e Antonie Solomon cu 20%, vezi tot »

Cosmin Vasile, propunerea PSD Dolj la Consiliul Județean

Vicepreședintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județen Dolj. ” Vă mulțumesc pentru vezi tot »

 

Școlile și gradinițele craiovene – o prioritate pentru Olguța Vasilescu

gradinita

In 2012, cand am devenit primar, vizita in scolile si gradinitele craiovene mi-a lasat un gust amar. Nu se facuse aproape nimic pentru asigurarea unor conditii decente de studiu.

Gradinitele erau insalubre, cu mobilier vechi si toalete neigienizate de ani buni. In primii doi ani am refacut toate locurile de joaca, toaletele si spatiile educative din gradinite, apoi ne-am concentrat pe scoli, astfel incat acum nu mai avem nicio unitate de invatamant fara aviz de functionare. Desi suma investita, peste 27 milioane de euro, este considerabila, mai sunt inca multe de facut in ceea ce priveste refacerea bazelor sportive sau schimbarea mobilierului scolar, de exemplu, motiv pentru care investitiile vor continua, a declarat Lia Olguța Vasilescu.