SURSE – Florin Cîțu a EXPLODAT, în spatele ușilor închise: ar putea prelua interimatul la Sănătate

Premierul Florin Cîțu ar fi fost extrem de nemulțumit de Vlad Voiculescu, iar decizia demiterii era una luată cu mult vezi tot »

Începe războiul! Dacian Cioloș tună și fulgeră după revocarea lui Voiculescu: ‘Este absolut inacceptabil’

Începe războiul în coaliție! Liderul PLUS Dacian Cioloș reacționează dur după revocarea lui Vlad Voiculescu, susținând că modul în care vezi tot »

Tot scandalul pentru doar patru pacienţi – Evacuarea în miez de noapte de la Spitalul Foişor mai putea aştepta

Doar patru pacienți cu COVID-19 au ajuns sâmbătă la spitalul Foișor, iar transferul pacienților din unitățile de primiri urgențe către vezi tot »

SCENE INCREDIBILE Spitalul Foișor EVACUAT: Zeci de bolnavi sunt scoși afară pentru că spitalul devine suport COVID-19

Zeci de pacienți de la Spitalul de Ortopedie Foișor, din București, au fost evacuați, vineri seara, pentru că s-a decis vezi tot »

Scenariul organizatorilor de nunți: Petreceri reluate din 15 mai

Asociaţia Furnizorilor din Industria Nunţilor propune Guvernului, potrivit Antena 3, ca din 15 mai să se poată organiza din nou vezi tot »

 

Se cere demisia Guvernului Cîțu! Sute de oameni, proteste împotriva înghețării pensiilor și salariilor

florin-citu-si-a-facut-un-selfie

Este cod roşu de proteste în ţara noastră. Cele mai importante instituţii din România sunt asaltate de manifestațiile de stradă.

Sute de oameni cer demisia Guvernului Cîţu. Angajaţi din asistenţa socială, poliţie, administraţia locală, învăţământ şi transporturi au ieșit în stradă. Oamenii sunt nemulţumiţi de îngheţarea salariilor şi prorogarea legii pensiilor şi cer demisia Guvernului. 

Totodată, sunt anunțați și angajați din sistemul privat, de exemplu din industria metalurgică, mulți angajați din supermarket-uri, care se plâng că sunt plătiți cu salariul minim pe economie, dar și din industria constructoare de mașini. 

Preţurile carburanţilor şi energiei au crescut foarte mult în ultima lună, iar asta va aduce scumpiri în lanţ, spun specialiştii. Iar în timp ce oameni ies în stradă, bugetul intră în sfârșit în linie dreaptă, iar în Parlament începe războiul pe depunerea de amendamente.