Moment ISTORIC – Regina Elena a revenit în România! Ce mesaj transmite Viorica Dăncilă

Regina-Mamă Elena va rămâne în conştiinţa românilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam şi de ţară, a vezi tot »

BOMBA ZILEI – Liviu Dragnea cere anularea condamnării

Fostul președinte PSD Liviu Dragnea a formulat, vineri, o contestaţie în anulare, o cale de extraordinară de atac, la decizia vezi tot »

Dăncilă trimite Corpul de Control la Ministerul Transporturilor și la TAROM: ‘Cei vinovați trebuie sancționați’

Premierul Viorica Dăncilă a dispus Corpului de Control al Prim-Ministrului începerea unei acțiuni de control la Ministerul Transporturilor și la vezi tot »

Viorica Dăncilă, în rol de infirmieră – a acordat primul ajutor unui bărbat căruia i s-a făcut rău la un miting PSD

Premierul Viorica Dancilă a acordat joi, împreună cu alte persoane din stafful său, primul ajutor unui bărbat căruia i s-a vezi tot »

Viorica Dăncilă, atacuri violente la adresa PNL: ‘Știm ce ne așteaptă a doua zi când va va veni un nou Guvern? Sunteți cifre pentru ei’

Viorica Dăncilă, președintele PSD, a transmis, joi, în timpul unui miting electoral în județul Constanța, că PNL îi consideră cifre vezi tot »

 

Secretarul general PSD, după lovitura încasată de Iohannis la CCR: ‘O victorie. Președintele statului este obligat să respecte Constituție’

Fifor-Mihai-Viorel

Secretarul general PSD, Mihai Fifor, a catalogat, miercuri, decizia Curții Constituționale drept o victorie pentru Executiv, precizând că premierul oricum mergea cu o variantă de Guvern în Parlament, având la dispoziție un termen de 45 de zile, care expiră în prima săptămână din octombrie.

“Categoric că este o victorie. Până la urmă, vedem din nou cu toții faptul că a fost nevoie de o decizie a Curții Constituționale ca să se vadă foarte clar că există un conflict între Guvern și deciziile președintelui statului, asta spune Curtea Constituțională și Curtea Constituțională spune un lucru, spun eu, foarte limpede pentru toată lumea: președintele statului este obligat să respecte Constituție. Guvernul oricum mergea în Parlament, deci nu văd de ce trebuie pusă problema în felul acesta. Avem la dispoziție 45 de zile, le avem și acum 45 de zile, așa cum spune Constituția, și vom merge în Parlament. Eu așa știu că spune Constituția”, a declarat Mihai Fifor, înaintea ședinței Comitetului Executiv Național al PSD.

Întrebat de când curg aceste 45 de zile, Mihai Fifor a replicat: “După calculele noastre, cele 45 de zile și, în opinia noastră, undeva în prima săptămână a lunii octombrie”.