Negocieri încheiate cu succes – Ministrul Justiției, acord cu sindicaliștii din penitenciare: Angajații își vor primi banii

Ministrul Justiției, Ana Birchall, și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, au semnat cu sindicaliștii din penitenciare un acord privind plata drepturilor vezi tot »

Răzvan Cuc dă asigurări: Centura Balşului va fi gata până la sfârşitul anului

Centura de ocolire a orașului Balș, din județul Olt, care face parte din drumul expres Craiova-Pitești, ale cărui lucrări au vezi tot »

Claudiu MANDA: Am reușit să demarăm lucrările la drumul expres Craiova – Pitesti

Am fost, astăzi, alături de președintele PSD, Liviu Dragnea, de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, de colegi parlamentari și din administrația vezi tot »

Liviu Dragnea şi Răzvan Cuc au deschis şantierul pentru drumul expres Craiova-Piteşti

Lucrările la tronsonul 2 al drumului expres Craiova – Piteşti, cu o lungime de 40 de kilometri, au început miercuri, vezi tot »

Liviu Dragnea, anunț la Craiova: A fost elaborat proiectul ‘Cartea verde a românilor de pretutindeni’. Ce presupune

Liviu Dragnea a declarat, miercuri la Craiova, că a elaborat un proiect legislativ care numește „Cartea verde a românilor de vezi tot »

 

Ședință de URGENȚĂ în biroul lui Liviu Dragnea, după ce Iohannis a spus „pas” remanierii Guvernului

breaking news

Liviu Dragnea și mai mulți parlamentari din coaliție au, la ora transmiterii acestei știri, o ședință în biroul liderului PSD din Parlament. La ședință este așteptată și premierul Viorica Dăncilă, potrivit unor surse politice.

Senatorii Claudiu Manda și Șerban Nicolae, precum și ministrul turismului Bogdan Trif participă, la ora transmiterii acestei știri, la o ședință cu Liviu Dragnea, în biroul acestuia din Camera Deputaților. Din partea ALDE este prezent secretarul general al formațiunii, Daniel Chiţoiu.

„La ședința coaliției este așteptată și Viorica Dăncilă”, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Ședința are loc în urma anunțului președintelui Klaus Iohannis, care a afirmat că nu acceptă remanierea guvernamentală și că așteaptă alte propuneri.