Veste URIAȘĂ pentru persoanele cu dizabilități – Ce proiect va aproba premierul Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că va fi aprobat un proiect privind realizarea unei vezi tot »

Guvernul va aproba aproape milioane lei pentru sistemul electronic al Registrului Comerțului

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că Executivul va aproba, printr-o hotărâre de Guvern, cheltuielile necesare implementării sistemului electronic integrat al vezi tot »

Vești BUNE de la Guvern: ‘Economia României înregistrează o evoluție peste așteptări’. Anunțul făcut de premier

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că România a înregistrat o creștere a PIB de 4,8% față de aceeași perioadă vezi tot »

Dăncilă, după discuția avută cu șeful Comisiei Europene: Transporturile, energia sau mediul – de interes pentru România privind portofoliul viitorului comisarului european

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o la Bruxelles cu preşedintele ales al vezi tot »

Olguța Vasilescu, ironii ACIDE la adresa PNL: Păi, zic să îi votați masiv! Că vă promit doar de-ale «bune»… Ce o să-l mai plângeți pe Băsescu!

Deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu a ironizat PNL, pe fondul propunerii ca bugetarii să renunțe la vouchere, sporuri și pensii vezi tot »

 

Ședință de URGENȚĂ în biroul lui Liviu Dragnea, după ce Iohannis a spus „pas” remanierii Guvernului

breaking news

Liviu Dragnea și mai mulți parlamentari din coaliție au, la ora transmiterii acestei știri, o ședință în biroul liderului PSD din Parlament. La ședință este așteptată și premierul Viorica Dăncilă, potrivit unor surse politice.

Senatorii Claudiu Manda și Șerban Nicolae, precum și ministrul turismului Bogdan Trif participă, la ora transmiterii acestei știri, la o ședință cu Liviu Dragnea, în biroul acestuia din Camera Deputaților. Din partea ALDE este prezent secretarul general al formațiunii, Daniel Chiţoiu.

„La ședința coaliției este așteptată și Viorica Dăncilă”, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Ședința are loc în urma anunțului președintelui Klaus Iohannis, care a afirmat că nu acceptă remanierea guvernamentală și că așteaptă alte propuneri.