Volodimir Zelenski le-a dat ordin liderilor G7: Data până la care trebuie să se încheie războiul rus în Ucraina

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a îndemnat luni pe liderii G7, reuniţi într-un summit în Germania, ”să facă maximum” pentru a vezi tot »

Suspans prelungit până în toamnă pentru Darius Vâlcov – Iccj repune pe rol mega-dosarul de corupție în loc să decidă dacă se continuă sau nu judecata

Instanța supremă a amânat, repus, luni pe rol dosarul de mare corupție în care sunt analizate apelurile DNA și ale vezi tot »

Prințul Paul al României a fost prins la Paris

Prințul Paul al României a fost prins în Paris. Acesta fugise din țară de aproape  doi ani de zile, după vezi tot »

România Educată s-a prăpădit la Evaluarea Națională

Elevii din România nu știu nici să scrie, nici să socotească. Evaluarea Națională a scos la iveală grave probleme în vezi tot »

Guvernul va compensa prețul la carburanti pentru trei luni

Guvernul va lua o decizie joi cum va face cu scăderea prețurilor la combustibil, iar decizia va fi anunțată după vezi tot »

 

Șeful Jandarmeriei București neagă evidența și imaginile video: Nu am fost depășiți absolut deloc!

269706837_4994352767254014_3010656158265312232_n

Șeful Jandarmeriei București, Cătălin Stegăroiu, a făcut o serie de declarații care frizează ridicolul și contestă evidențe de netăgăduit. el susține că jandarmii au avut mereu situația sub control, la protestele de la Parlament și ”nu am fost depășiți deloc”.

”La această oră se fac identificări, se caută persoanele care au vandalizat mașinile în curtea Senatului.

Au intrat prin forțarea porților și a obiectivului de pază. Nu am fost depășiți absolut deloc, situația a fost sub control.”, a spus Cătălin Stegăroiu.

Mai mult, Stegăroiu a explicat că obiectivul a fost păzit în permanență de sute de jandarmi, asta deși pe imagini se vedea clar că erau doar câțiva jandarmi la poarta Senatului.

Întrebat de jurnaliști de ce jandarmii au asistat pasiv în timp ce protestatarii vandalizau mașini, Stegăroiu a negat evidența: ”Nu este adevărat, nu este adevărat”, spunea șeful jandarmilor, în timp ce jurnaliștii se pregăteau să-i arate imagini filmate.