Nou record în privința cazurilor de COVID înregistrate în România: 614 în 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi, un nou record în ceea ce privește numărul de cazuri înregistrat în 24 vezi tot »

Ciolacu, discuții cu Arafat despre noua lege privind carantina: ‘Va fi o lege coerentă și eficientă’

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit, joi dimineață, la Parlament, cu Raed Arafat și mai mulți colegi juriști vezi tot »

RECORD! 555 de cazuri noi de COVID-19 în 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, miercuri, că în România a fost depășit pragul de 30.000 de îmbolnăviri, după ce vezi tot »

Marcel Ciolacu a răbufnit la adresa Guvernului Orban: ‘Naște un alt zombi legislativ și ne impune dezbatere în regim de urgență’

Guvernul Orban naște un alt zombi legislativ, a spus, marți seara, președintele PSD; Marcel Ciolacu, despre proiectul de lege al vezi tot »

ULTIMA ORĂ: Aproape 400 de noi cazuri de COVID-19 în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, marți, că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 397 de noi cazuri vezi tot »

 

Șmen făcut de Guvernul Orban? O firmă specializată în comerțul cu țigări și alcool i-a vândut măști la 5 euro bucata în loc de 1 euro

masti

Firma Romwine & Cofee SRL, înfiinţară în martie 2019, care are ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor şi tutunului, va livra către stat măşti de protecţie în valoare de peste 11,5 milioane de euro, la un preţ triplu (32 de lei) faţă de cel pe care îl aveau până acum aceste produse. Informaţia se regăseşte într-un document publicat  de Oficiul Naţional pentru Achiziţii Centralizate.

Potrivit datelor de la Registul Comerţului, firma Romwine & Cofee SRL este administrată de o anume Maria Cristian şi are sediul în satul Uzunu din judeţul Giurgiu.

Şi compania Viggo Fashion International a câștigat două contracte, de 87,5 milioane lei, pentru livrarea de combinezoane și viziere. Potrivit Newsweek, firma este patronată de Ionuț Marius Marin, partener de afaceri cu Cătălin Botezatu și fotbalistul Liviu Ion Antal, care joacă în prezent la Zalgiris, în Lituania.

O altă firmă din Serbia, Virid d.o.o, cu doar trei angajați, a semnat un contract de 3,5 milioane lei pentru livrarea a 38.512 combinezoane.

Tot combinezoane, în valoare de 115,5 milioane de lei, va livra şi firma firma UPC Ltd din Coreea de Sud.

content-image