Ce trebuie să facem atunci când ajungem în casă: cum ne dezinfectăm hainele și încălțămintea

Pentru a preveni contaminarea, cel puțin în această perioadă, dezinfecția trebuie să facă parte din rutina noastră. Dar cum dezinfectăm vezi tot »

Doi medici din Craiova trimişi la Hunedoara în criza declanșată de coronavirus

Doi medici din Craiova şi doi din Timişoara vor oferi oferi sprijin autorităţilor din Hunedoara pentru a gestiona criza declanșată vezi tot »

DSP Dolj se joacă de-a avizarea. Azi avizează, mâine amendează.

Specialiștii de la Direcția de Sănătate Pubică Dolj își dau cu stângul în dreptul într-o perioadă în care nu au vezi tot »

Străzile din Bănie se dezinfectază

Angajați ai RAADPFL Craiova, SC Salubritate SA, Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Craiova, Poliției Locale având sprijinul vezi tot »

Răspunsul unor medici după ce Iohannis le oferă în criză un spor de 500 de euro: #refuz MITA

Mai mulţi medici de la Spitalul Judeţean din Slatina se declară jigniţi de „sporul de 500 de euro” anunţat pentru vezi tot »

 

Șmen făcut de Guvernul Orban? O firmă specializată în comerțul cu țigări și alcool i-a vândut măști la 5 euro bucata în loc de 1 euro

masti

Firma Romwine & Cofee SRL, înfiinţară în martie 2019, care are ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor şi tutunului, va livra către stat măşti de protecţie în valoare de peste 11,5 milioane de euro, la un preţ triplu (32 de lei) faţă de cel pe care îl aveau până acum aceste produse. Informaţia se regăseşte într-un document publicat  de Oficiul Naţional pentru Achiziţii Centralizate.

Potrivit datelor de la Registul Comerţului, firma Romwine & Cofee SRL este administrată de o anume Maria Cristian şi are sediul în satul Uzunu din judeţul Giurgiu.

Şi compania Viggo Fashion International a câștigat două contracte, de 87,5 milioane lei, pentru livrarea de combinezoane și viziere. Potrivit Newsweek, firma este patronată de Ionuț Marius Marin, partener de afaceri cu Cătălin Botezatu și fotbalistul Liviu Ion Antal, care joacă în prezent la Zalgiris, în Lituania.

O altă firmă din Serbia, Virid d.o.o, cu doar trei angajați, a semnat un contract de 3,5 milioane lei pentru livrarea a 38.512 combinezoane.

Tot combinezoane, în valoare de 115,5 milioane de lei, va livra şi firma firma UPC Ltd din Coreea de Sud.

content-image