Lia Olguța Vasilescu: Cetățenii să ceară explicații la asociațiile care nu doresc reabilitarea termică

383 de asociații de proprietari nu au depus la primărie nici măcar o singură semnătură cu acordul proprietarilor pentru reabilitarea vezi tot »

Udrea, liberă să plece din ţară după ce a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu executare

Elena Udrea, condamnată marți la 8 ani de închisoare cu executare, poate să plece din ţară, a decis, vineri, Curtea vezi tot »

Cum ar fi fost intervenția de la Onești dacă nu era desființată Acvila, structura specializată a MAI

Tragedia de la Onești a arătat poate cel mai bine la ce se ajunge atunci când o instituție a statului vezi tot »

Explozie fără precedent a datoriei guvernamentale: 498 miliarde lei la finalul lui 2020

Datoria guvernamentală a ajuns la finele lui 2020 la 498,3 miliarde lei şi la o pondere de 47,7% din PIB, vezi tot »

Raport nazist din 1940 despre România. Planul de colonizare, pus în aplicare abia în zilele noastre

Un raport german din anul 1940, când la putere erau naziştii lui Adolf Hitler, stabileşte strategia de acţiune în România, vezi tot »

 

SPP blochează staţiunea Păltiniş în fiecare weekend pentru ca Iohannis să schieze

SPP blochează staţiunea Păltiniş în fiecare weekend din cauza ieşirii la schi a preşedintelui Klaus Iohannis. Decizia afectează direct activităţile din turism de pe pârtie, conform micului antreprenor Nora Staicu, administrator al cabanei Păltiniş.

Nora Staicu, un mic antreprenor de pe pârtia de schi de la Păltiniș, afirmă că președintele Klaus Iohannis și-a făcut un obicei ca două zile pe săptămână să vină la Paltiniș. Nu asta este problema, ci că SPP-ul nu lasă pe nimeni pe acea pârtie.

Rezultatul acestei decizii îi afectează pe micii afaceriști, care sunt nevoiți să nu se uite la președintele Iohannis și să nu facă niciun ban în respectivele zile.

„Șase zile în ultimele săptămâni nu am putut funcționa și să facem un profit din cauză că circulatia este întreruptă pentru venirea lui Iohannis la schi. Este chiar aiurea să mai suportăm şi treaba asta după atâtea luni de restricţionare din cauza pandemiei.

N-am nimic împotrivă să-şi facă sportul de iarnă. Acum este doar el şi mai sunt doar doi turişti pe pârtia de schi. Nu este posibil să sufere un întreg oraş din cauza lui. Este chiar aiurea, după ce am trecut prin pandemie…”, a declarat Nora Staicu, localnică și antreprenoare, la Antena 3.