Daniel Dragomir sare în apărarea Olguței Vasilescu și-l nimicește pe Dumitru Dumbravă: ‘Specimenul ăsta a băgat oameni nevinovați la pușcărie’

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir anunță că va transmite, în cursul zilei de vineri, atât Comisiei SRI cât și directorului vezi tot »

Olguța Vasilescu a răbufnit pe Facebook: ‘Dacă nu au putut să mă bage în beci, securiștii mă vor în groapă’

Fostul secretar general al SRI, Dumitru Dumbravă, a postat pe pagina personală un banc ce o ironizeză pe Olguța Vasilescu. vezi tot »

ȘOCANT – Fost general SRI, glumă macabră cu Olguța Vasilescu

Fostul secretar general al SRI, Dumitru Dumbravă, a postat pe pagina personală un banc ce o ironizeză pe Olguța Vasilescu. vezi tot »

Codrin Ştefănescu își avertizează adversarii politici: Nu dăm înapoi pe AMNISTIE

PSD nu renunţă la ordonanţă de urgenţă pe graţiere şi amnistie! O spune chiar secretarul general al partidului Codrin Ştefănescu care vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu a prezentat DOCUMENTELE cerute de Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, premierului Viorica Dăncilă o scrisoare în care explică de ce a refuzat numirile a doi miniștri vezi tot »

 

SURPRIZĂ – Alina Gorghiu spulberă speculațiile din spațiul după decizia CCR: Nu văd cu ce îl va afecta pe Dragnea

sursa:digi24

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, după ce CCR a admis că ICCJ va trebui să schimbe, prin tragere la sorți, toți membrii completurilor de cinci judecători, că nu există consecințe pentru dosarul lui Liviu Dragnea, deoarece el a fost judecat de un complet de trei judecători.

„E o decizie care constată că există acest conflict juridic de natură constituțională. În mod normal Curtea constată că sunt nelegal constituite completurile de cinci judecători de la ICCJ. Evident că ICCJ va trebui să țină cont de decizia CCR și să opereze modificările în completurile de cinci, adică să tragă la sorți din nou completurile de cinci judecători. Punctual, la dosarul domnului Dragnea, nu văd cu ce îl afectează, că presupun că va fi următoarea dilemă a comentatorilor politici din România. Nu văd ce consecințe ar putea să aibă, pentru că domnia sa a fost condamnat în primă instanță de un complet de trei judecători. Acum se judecă la completul de cinci judecători și cel mult i se poate trage la sorți un alt complet care să îi judece speța în apel. Nu aș politiza această problemă deloc”, a declarat, pentru MEDIAFAX, senatorul PNL Alina Gorghiu, membru în Comisia juridică din Senat.

Curtea Constituțională a României anunță că Înalta Curte de Casație și Justiție trebuie să schimbe imediat, prin tragere la sorți, toți membrii completurilor de 5 judecători, ca urmare a constatării existenței unui conflict juridic de natură constituționnală între Parlament și ÎCCJ.