Tensiunea atinge cote incredibile: Un deputat ar fi fost amenințat în Parlament

Tensiunea din Parlament, între putere şi opoziţie, atinge cote incredibile. Deputata ALDE Steluţa Cătăniciu susţine că a fost ameninţată de vezi tot »

Ambasadorul Canadei, pus la punct de un ministru: ‘Vă implicați în politica internă a României, ceea ce vă este strict interzis’

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ilan Laufer, îi dă o replică dură ambasadorului Canadei în România, Kevin vezi tot »

PSD, victorie URIAȘĂ la CCR: Comisia lui Iordache, constituțională

Curtea Constituţională a României (CCR) a respins, miercuri, sesizările USR şi PNL cu privire la Hotărârea Parlamentului nr. 69/2017 privind vezi tot »

Regele Mihai s-a întors pentru totdeauna în România! Corpul neînsufleţit al fostului suveran, transportat la Sinaia

Sicriul cu trupul Regelui Mihai a fost adus, miercuri, în România, cu o aeronavă militară, iar racla Majestăţii Sale a vezi tot »

Răsturnare de situație în cazul victimei din Craiova: ‘Eu sunt bine’

După crima oribilă de la metrou, din Bucureşti, astăzi a apărut informaţia conform căreia victima ar fi o tânără de vezi tot »

 

Tăriceanu iese la atac, după asaltul DNA: ‘Se încearcă o lovitură de stat’

tariceanu calin

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că acțiunea DNA prin care solicită începerea urmăririi penale pentru Sevil Shhaideh și Rovana Plumb, este o încercare de lovitură de stat.

”Momentul crucial a fost încercarea de decapitare a Inspecției Judiciare în cadrul CSM. Asistăm la o decapitare a Inspecției Judiciare, în așa fel încât să nu poată prezenta raportul, care nu este bun pentru DNA.

Și eu, și Liviu Dragnea am primit informații că se încearcă cu disperare începerea unor dosare penale pe numele nostru, pentru că trebuia să se distragă atenția de la abuzurile DNA, de la dezvăluirile din interiorul DNA.

Se încearcă o lovitură de stat, să nu credeți că spun lucrurile cu ușurință. Se încearcă dărâmarea Guvernului, se încearcă destructurarea coaliției, a PSD. Întrebarea este următoarea: cei care fac aceste lucruri le fac de capul lor sau sunt la comanda altora? Aceste lucruri vor ieși la iveală cât de curând. Nimic nu poate fi ținut secret la nesfârșit. Sunt foarte curios cine determină această acțiune, dacă această acțiune este coordonată strict de DNA, înseamnă că vorbim despre o instituție scăpată de sub orice fel de control, care încearcă să devină o super putere în stat sau vorbim despre altcineva care coordonează această acțiune, cineva care folosește DNA doar ca un instrument”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.