Iohannis a anunțat că este obligat să promulge Legea 304

Preşedintele Klaus Iohannis spune că nu mai are nicio cale de atac asupra Legii 304 privind organizarea judiciară şi că vezi tot »

Claudiu Manda după ce Iohannis a promulgat o lege a justiției: ‘Respectă Constituţia, era obligat să respecte Constituţia’

Preşedintele Comisiei de control al activităţii SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a declarat joi că a observat din declaraţiile preşedintelui vezi tot »

Tradiții și superstiții – Ce nu ai voie să faci astăzi de Sfântul Ilie

Biserica Ortodoxă Română îl sărbătoreşte vineri pe Sfântul Ilie Tesviteanul, celebrat drept făcător de minuni şi aducător de ploi în vezi tot »

Viorica Dăncilă, despre întâlnirea cu preşedintele Iohannis: ‘Se înscrie în mecanismul de cooperare instituţională’

Premierul Viorica Dăncilă spune că întâlnirea pe care a avut-o miercuri cu preşedintele Klaus Iohannis face parte din mecanismul de vezi tot »

E bătut în cuie – Primul parteneriat public-privat pentru realizarea unei autostrăzi în România

În luna august vor începe procedurile de atribuire şi dialogul competitiv cu investitorii în vederea realizării autostrăzii Ploieşti – Comarnic vezi tot »

 

Tăriceanu iese la atac, după asaltul DNA: ‘Se încearcă o lovitură de stat’

tariceanu calin

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că acțiunea DNA prin care solicită începerea urmăririi penale pentru Sevil Shhaideh și Rovana Plumb, este o încercare de lovitură de stat.

”Momentul crucial a fost încercarea de decapitare a Inspecției Judiciare în cadrul CSM. Asistăm la o decapitare a Inspecției Judiciare, în așa fel încât să nu poată prezenta raportul, care nu este bun pentru DNA.

Și eu, și Liviu Dragnea am primit informații că se încearcă cu disperare începerea unor dosare penale pe numele nostru, pentru că trebuia să se distragă atenția de la abuzurile DNA, de la dezvăluirile din interiorul DNA.

Se încearcă o lovitură de stat, să nu credeți că spun lucrurile cu ușurință. Se încearcă dărâmarea Guvernului, se încearcă destructurarea coaliției, a PSD. Întrebarea este următoarea: cei care fac aceste lucruri le fac de capul lor sau sunt la comanda altora? Aceste lucruri vor ieși la iveală cât de curând. Nimic nu poate fi ținut secret la nesfârșit. Sunt foarte curios cine determină această acțiune, dacă această acțiune este coordonată strict de DNA, înseamnă că vorbim despre o instituție scăpată de sub orice fel de control, care încearcă să devină o super putere în stat sau vorbim despre altcineva care coordonează această acțiune, cineva care folosește DNA doar ca un instrument”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.