A trecut moțiunea simplă împotriva lui Florin Cîțu: PSD a dat o lovitură de proporții în Senat

Prima moțiune simplă inițiată de PSD după pierderea guvernării a trecut. Plenul Senatului a adoptat, luni, moțiunea depusă împotriva ministrului vezi tot »

Decizii importante in ședința Biroului Permanent Interimar PSD

Azi, 09 decembrie 2019, a avut  loc ședința Biroului Permanent Interimar al PSD unde s-au luat cîteva decizii importante și vezi tot »

Raluca Turcan, blocaj într-o conferință de presă: ‘Ăăă…care era a treia?’

Vicepremierul Raluca Turcan a ieșit în conferință de presă, începând declarația cu un blocaj. A uitat ce voia să spună. vezi tot »

Marcel Ciolacu, reacție după anunțul Guvernului Orban: ‘Eliminarea pensiilor speciale, un discurs electoral. PSD va propune impozitarea progresivă’

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, după ședința conducerii partidului, că desființarea pensiilor speciale reprezintă doar un vezi tot »

Marcel Ciolacu, anunț de ULTIMĂ ORĂ despre Congresul PSD

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, după ședința BPN al partidului, că până pe data de 29 vezi tot »

 

Tăriceanu iese la rampă după anunțul lui Dragnea. Ce spune despre candidatul unic la prezidențiale

dragnea tari

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat luni că cel mai bun moment pentru nominalizarea prezidențiabilului este începutul lui 2019, înainte de alegerile europarlamentare.

“Aceste discuții nu sunt noi, m mai avut și în trecut, nu mi-am schimbat punctul de vedere. Am convenit cu președintele Liviu Dragnea să facem o discucție și să hotărâm. Cred că Liviu Dragnea a vrut să transmită asta prin viu grai colegilor, nu suntem în situația de a fi luat o decizie în acest sens. E prea devree pentru a stabili cine e candidatul i dacă e comun”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, conform Mediafax.

Legat de listele de la europarlamentare, Tăriceanu a spus: “Am discutat și acest lucru cu domnul Dragnea, am avut o ședință în care ne-am manifestat intenția de a merge pe liste separate. Nu e o hotărâre definitivă. Indiferent dacă mergem pe listă separată sau comună se păstrează criteriile de selecție, pe bază de punctaj, ca alegerea să fie cât mai obiectiv posibilă”.

Întrebat dacă va susține un candidat PSD la președinție, liderul ALDE a afirmat doar: “Cred că nu vă pot răspunde în acest moment”.

“Cel mai bun moment ar fi începutul anului viitor, înainte de europarlamentare”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, legat de momentul oportun pentru a se decide prezidențiabilul.