RECORD! 555 de cazuri noi de COVID-19 în 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, miercuri, că în România a fost depășit pragul de 30.000 de îmbolnăviri, după ce vezi tot »

Marcel Ciolacu a răbufnit la adresa Guvernului Orban: ‘Naște un alt zombi legislativ și ne impune dezbatere în regim de urgență’

Guvernul Orban naște un alt zombi legislativ, a spus, marți seara, președintele PSD; Marcel Ciolacu, despre proiectul de lege al vezi tot »

ULTIMA ORĂ: Aproape 400 de noi cazuri de COVID-19 în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, marți, că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 397 de noi cazuri vezi tot »

Economia României, cu un picior în groapă: Ministerul Finanţelor iese să se împrumute în dolari de pe pieţele internaţionale

Ministerul Finanţelor a ieşit marți din nou pe pieţele internaţionale pentru a se împrumuta, precedenta astfel de operaţiune fiind încheiată vezi tot »

PSD șterge pe jos cu ministrul Dezvoltării: ‘Marea familie liberală din administraţie, patronată de ministrul Grindă, a blocat ţara’

Social-democraţii au transmis că moţiunea simplă la adresa ministrului Dezvoltării Ion Ştefan, zis şi „Grindă” este împotriva modelului PNL de vezi tot »

 

Tăriceanu iese la rampă după anunțul lui Dragnea. Ce spune despre candidatul unic la prezidențiale

dragnea tari

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat luni că cel mai bun moment pentru nominalizarea prezidențiabilului este începutul lui 2019, înainte de alegerile europarlamentare.

“Aceste discuții nu sunt noi, m mai avut și în trecut, nu mi-am schimbat punctul de vedere. Am convenit cu președintele Liviu Dragnea să facem o discucție și să hotărâm. Cred că Liviu Dragnea a vrut să transmită asta prin viu grai colegilor, nu suntem în situația de a fi luat o decizie în acest sens. E prea devree pentru a stabili cine e candidatul i dacă e comun”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, conform Mediafax.

Legat de listele de la europarlamentare, Tăriceanu a spus: “Am discutat și acest lucru cu domnul Dragnea, am avut o ședință în care ne-am manifestat intenția de a merge pe liste separate. Nu e o hotărâre definitivă. Indiferent dacă mergem pe listă separată sau comună se păstrează criteriile de selecție, pe bază de punctaj, ca alegerea să fie cât mai obiectiv posibilă”.

Întrebat dacă va susține un candidat PSD la președinție, liderul ALDE a afirmat doar: “Cred că nu vă pot răspunde în acest moment”.

“Cel mai bun moment ar fi începutul anului viitor, înainte de europarlamentare”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, legat de momentul oportun pentru a se decide prezidențiabilul.