Viorica Dăncilă, atacuri în rafală la adresa lui Iohannis: Nu avem nevoie de un președinte care nu lucrează după ora 18.00, că are somnul de frumusețe

 Candidadtul PSD la alegerile prezidențiale de luna viitoare, Viorica Dăncilă, l-a atacat pe Klaus Iohannis în timpul unei dezbateri cu vezi tot »

Viorica Dăncilă îl nimicește pe Klaus Iohannis: ‘S-a comportat ca un dictator pentru această ţară’

Premierul demis Viorica Dăncilă a afirmat marţi, la Botoşani, că niciodată PSD nu s-a confruntat cu atâta ură şi a vezi tot »

Dăncilă, vești URIAȘE pentru fermieri: Până la finalul lunii noiembrie peste 1.4 miliarde de euro să fie plătiți sub formă de avans

Viorica Dăncilă a anunțat că Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a autorizat plata a 440 milioane euro, bani vezi tot »

Liderul PSD, acuzații DURE la adresa PNL – nu susține înființarea unei fabrici Volkswagen în România: ‘Voi vorbi cu Merkel’

Viorica Dăncilă a declarat, luni, că europarlamentarii PNL nu susțin înființarea unui sediu Volkswagen în România și că liderul grupului vezi tot »

 

Teodorovici îl ia peste picior pe Iohannis: ‘Dacă a identificat și banii, foarte bine’

sursa: adevărul.ro

Eugen Teodorovici a reacționat la declarațiile lui Klaus Iohannis potrivit cărora referendumul de revizuire a Constituției poate fi organizat în același timp cu prezidențialele și a spus că trebuie identificate fondurile necesare demersului, mai ales pentru banii nu sunt prevăzuți în buget.

„Dacă domnul președinte a identificat și banii necesari pentru referendum, foarte bine. Va trebui făcut, dar nu se spune când. Oamenii au votat, foarte bine, facem acest lucru, dar când anume nu cred că se spune. Și dacă se dorește acest lucru trebuie să ne spună cine dorește acest lucru și de unde se iau banii pentru referendum, pentru că banii nu sunt prevăzuți pentru bugetul de anul acesta”, a declarat ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, conform Mediafax.

Reacția președintelui executiv al PSD, Eugen Teodorovici, vine după ce Klaus Iohannis a declarat că referendumul de revizuire a Constituției, pentru a pune în aplicare rezultatele referendumului din 26 mai, poate fi organizat în același timp cu primul sau al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

„Se poate organiza anul viitor, de ce nu? Am înțeles cu totții că astfel de practici nu sunt benefice democrației. Dacă decidem că se face un referendum și este normal să facem acest lucru, îl facem în altă perioadă decât îl facem, nu știu, la un anumit tip de alegeri, că sunt locale sau prezidențiale sau de altă natură. Trebuie să fim corecți față de noi și să acționăm în consecință. Știm foarte bine care ar fi fost dorința și am văzut clar și efectul”, a mai spus Teodorovici. 

Totodată, PSD a anunțat, miercuri, că vrea ca referendumul pentru revizuirea Constituției, de punere în aplicare rezultatele referendumului pe justiție, să fe organizat mai devreme decât a anunțat șeful statuui. Partidul de guvernare spune că data va fi stabilită după deschiderea noii sesiuni parlamentare.