CEx la PSD, după decizia CCR privind conflictul între Guvern și Klaus Iohannis

Social-democrații se reunesc în CEx, miercuri, de la ora 18.00, la sediul PSD, au declarat surse din partid, pentru MEDIAFAX. vezi tot »

Viorica Dăncilă, invitată în SUA – Premierul va avea o întâlnire și cu Mike Pence

Premierul Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici și Ramona Mănescu au fost invitați să participe, pe 27 septembrie, la New York, la vezi tot »

Olguța Vasilescu s-a dezlănțuit la adresa PNL: ‘Cum dracului vine criza peste noi doar cand se apropie astia de guvernare?’

Vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu a reacționat dur după ce PNL a anticipat o recesiune tehnică. „Baietii de la PNL vezi tot »

Vești bune pentru călători: 17 tramvaie vor fi achiziţionate pentru municipiul Craiova

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice anunţă că 17 tramvaie, cu lungimea de 25 metri, care vor deservi rutele de vezi tot »

Un senator ALDE dă din casă: Tăriceanu s-a întâlnit pe ascuns cu Orban și cu Turcan

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a declarat, joi, că îl știa pe Călin Popescu Tăriceanu drept un om echilibrat, însă în vezi tot »

 

Toader, despre candidații pentru șefia Parchetului: ‘Până ieri la finalul programului nu venise nimeni’. Ce spune despre Augustin Lazăr și Marius Iacob

tudorel-toader 1

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că până marți seară nu se înscrisese nimeni pentru selecția funcției de procuror general, precizând că Augustin Lazăr a vorbit la viitor când a zis că-și va depune candidatura și că “viitorul nu a trecut”.

“Ieri la finalul programului nu a venit nimeni”, a declarat Tudorel Toader, la Ministerul Justiției.

Întrebat dacă Augustin Lazăr și-a depus candidatura, ministrul a răspuns: “A vorbit la viitor, va veni. Viitorul nu a trecut, dânsul are experiență, viitorul, era o vorbă veche, e în față”.

Solicitat să comenteze un zvon potrivit căruia Marius Iacob, procurorul care și-a dat demisia marți din funcția de adjunct al șefului DNA, ar dori să candideze pentru conducerea Parchetului General, Toader a replicat că sunt mulți doritori. \

“Eu apreciez voința dânșilor de a coordona justiția mai departe, respect aprecierea de sine a fiecăruia, părerea bună crezând că pot manageria sistemul, contribui, împărtăși experiența și așa mai departe, dar sigur nu-mi cereți să spun astăzi ceea ce voi face la momentul selecției”, a conchis ministrul.