Mihai Fifor, despre Legea pensiilor: Avem mai multe venituri

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a anunțat că marți Legea pensiilor va fi dezbătută în comisii, iar miercuri vezi tot »

Premierul, despre cazul fetiței din Mehedinți: ‘Este important să luăm toate măsurile astfel încât să o ajutăm pe Sorina’

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, luni, că va avea în cursul zilei toate datele în ceea ce priveşte cazul fetiţei vezi tot »

Dăncilă, anunț bombă: Comisie parlamentară de anchetă pentru fraudarea alegerilor europarlamentare

Liderul interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, luni, după ședința coaliției de guvernare PSD-ALDE, de la Parlament, că a vezi tot »

Noaptea minții – PNL vrea ca angajaţii să poată avea doar o zi de weekend, iar una să o poată lucra contra cost

Mai mulţi deputaţi şi senatori PNL au depus un proiect legislativ de modificare a Codului Muncii, astfel încât angajaţii care vezi tot »

Dăncilă: Deţinerea Preşedinţiei rotative reprezintă o confirmare a ataşamentului nostru faţă de proiectul european

Deţinerea de către România a Preşedinţiei rotative a Uniunii Europene reprezintă, după momentul aderării la UE, în urmă cu 12 vezi tot »

 

Toader, despre candidații pentru șefia Parchetului: ‘Până ieri la finalul programului nu venise nimeni’. Ce spune despre Augustin Lazăr și Marius Iacob

tudorel-toader 1

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că până marți seară nu se înscrisese nimeni pentru selecția funcției de procuror general, precizând că Augustin Lazăr a vorbit la viitor când a zis că-și va depune candidatura și că “viitorul nu a trecut”.

“Ieri la finalul programului nu a venit nimeni”, a declarat Tudorel Toader, la Ministerul Justiției.

Întrebat dacă Augustin Lazăr și-a depus candidatura, ministrul a răspuns: “A vorbit la viitor, va veni. Viitorul nu a trecut, dânsul are experiență, viitorul, era o vorbă veche, e în față”.

Solicitat să comenteze un zvon potrivit căruia Marius Iacob, procurorul care și-a dat demisia marți din funcția de adjunct al șefului DNA, ar dori să candideze pentru conducerea Parchetului General, Toader a replicat că sunt mulți doritori. \

“Eu apreciez voința dânșilor de a coordona justiția mai departe, respect aprecierea de sine a fiecăruia, părerea bună crezând că pot manageria sistemul, contribui, împărtăși experiența și așa mai departe, dar sigur nu-mi cereți să spun astăzi ceea ce voi face la momentul selecției”, a conchis ministrul.