UN FLEAC, I-AU CIURUIT – Senatorul Radu Preda acuza: “Nicio afacere din domeniul hotelier, turism, restaurante nu a scăpat de tăvălugul falimentului instaurat de cuplul Citu-Orban”

Nicio afacere din domeniul HoReCa nu a scapat de tavalugul falimentului instaurat de Guvernul Orban. In special de premierul Ludovic Orban vezi tot »

PSD schimbă garda: Un fost judecător CCR şi o avocată celebră, noii specialişti ai partidului în domeniul justiţie

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a confirmat că organizaţiile judeţene au propus nume noi pentru alegerile parlamentare, o schimbare de “gardă” vezi tot »

OFICIAL – Craiova în cod ROȘU de CORONAVIRUS

Unităţile de învăţământ din municipiul Craiova şi comuna Cârcea, unde incidenţa cazurilor de COVID-19 este de peste 3 la 1.000 de locuitori, vezi tot »

Raed Arafat: Lupta cu COVID-19, din păcate, am pierdut-o

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, susţine că este clar că Bucureştiul va ajunge să depăşească indicele de vezi tot »

Totul pentru alegeri. Sociolog: Vor călca ad literam pe cadavre

Încăpățînarea celor de la putere de a ține alegerile parlamentare la termen, în 6 decembrie, este total asemănătoare, pînă la vezi tot »

 

Toni Greblă, prima reacție după ce a fost achitat definitiv

breaking news

Toni Greblă a declarat, la scurt timp după ce a fost achitat definitiv de instanța supremă, că va analiza și va lua o decizie. Secretarul general al Guvernului a spus că dosarul i-a fost deschis pentru că trebuia și CCR să fie atenționată de persoane care „s-au crezut dumnezei” în instituții.

„Nicio decizie nu trebui luată la cald. Voi analiza cu luciditate, având în vedere și funcția pe care o exercit în prezent. Și sper să iau cea mai bună decizie – să nu mă pripesc, să fiu un om echilibrat. Din păcate, alții nu au procedat la fel cu mine”, a declarat Toni Greblă, la Antena3.

Întrebat de ce i s-a deschis acest dosar când era judecător CCR, Greblă a răspuns: „Anumiți oameni care nu mai reprezentau instituțiile în care lucrau s-au crezut dumnezei și au vrut să pună la punct toate celelalte instituții ale statului român. Rămăsese CCR neatenționată în legătură cu faptul că deciziile ar trebui luate în altă parte și conform cu interesle unora. Din acest motiv, au vrut să dea un exemplu și CCR. Iar au acum mă felicit pentru faptul că imediat mi-am dat demisia din CCR pentru a apăra Curtea și ea să poată să-și exercite responsabilitățile”.