Negocieri încheiate cu succes – Ministrul Justiției, acord cu sindicaliștii din penitenciare: Angajații își vor primi banii

Ministrul Justiției, Ana Birchall, și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, au semnat cu sindicaliștii din penitenciare un acord privind plata drepturilor vezi tot »

Răzvan Cuc dă asigurări: Centura Balşului va fi gata până la sfârşitul anului

Centura de ocolire a orașului Balș, din județul Olt, care face parte din drumul expres Craiova-Pitești, ale cărui lucrări au vezi tot »

Claudiu MANDA: Am reușit să demarăm lucrările la drumul expres Craiova – Pitesti

Am fost, astăzi, alături de președintele PSD, Liviu Dragnea, de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, de colegi parlamentari și din administrația vezi tot »

Liviu Dragnea şi Răzvan Cuc au deschis şantierul pentru drumul expres Craiova-Piteşti

Lucrările la tronsonul 2 al drumului expres Craiova – Piteşti, cu o lungime de 40 de kilometri, au început miercuri, vezi tot »

Liviu Dragnea, anunț la Craiova: A fost elaborat proiectul ‘Cartea verde a românilor de pretutindeni’. Ce presupune

Liviu Dragnea a declarat, miercuri la Craiova, că a elaborat un proiect legislativ care numește „Cartea verde a românilor de vezi tot »

 

Tudorel Toader, despre demisie după întâlnirea cu Dăncilă: Până la finalul programului vă voi comunica

tudorel_toader

Tudorel Toader a declarat după întâlnirea de joi dimineață cu Viorica Dăncilă, că a luat act de decizia premierului de a trimite la Cotroceni decizia de revocare a acestuia din funcție. Toader a mai spus că va reflecta cu privire la demisie și va da un răspuns joi, până la finalul programului.

„Eu vreau să spun că am avut relații foarte bune cu fiecare dintre cei trei permieri din guvernele carora am făcut parte. (….) Vă asigur de faptul că și după incetarea ministeriatului, relatiile dintre mine si domnia sa vor fi neafectate. Spuneam dimineață că aseară a rămas să ne vedem la 9.30 și să discutăm despre variantele de încetare a mandatului. A confirmat că aseară a dat drumul la adresele către președintele republiciii, undeva spre orele 21. Prin urmare, discuția care a existat a fost absolut corectă, în limitele în care eu știam”, a declarat ministrul Tudorel Toader.

Potrivit acestuia premierului a mai menționat, în discuția cu Toader, nevoia de a fi asigurată continuitatea activității la Ministerul Justiției.

„Eu v-am spus că nu orice funcționar, demnitar nu poate să închidă biroul: am auzit că mă remaniază, plec. Până vine noul ministru, cine girează? Voi rămâne la minister până la momentul în care în Monitorul oficial apare numele, prenumele noului ministru. Îl voi aștepta, îi voi preda sigiliul și la gara, adică la Iași. (…) Am luat act de decizia doamnei prim-ministru de a trimite la Cotroceni decizia de revocare din funcția de ministru. (…) Eu o voi respecta”, a mai spus Toader.

Ministrul a precizat că a informat-o pe Dăncilă că în privința demisiei va reflecta și, joi, până la finalul programului, va da un răspuns.

„Voi reflecta și până la sfârșitul programului, voi trimite în scris cu nume și prenume demisia. Până la finalul programului voi comunica decizia pe care am luat-o”, a spus Toader.