Mihai Fifor, despre Legea pensiilor: Avem mai multe venituri

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a anunțat că marți Legea pensiilor va fi dezbătută în comisii, iar miercuri vezi tot »

Premierul, despre cazul fetiței din Mehedinți: ‘Este important să luăm toate măsurile astfel încât să o ajutăm pe Sorina’

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, luni, că va avea în cursul zilei toate datele în ceea ce priveşte cazul fetiţei vezi tot »

Dăncilă, anunț bombă: Comisie parlamentară de anchetă pentru fraudarea alegerilor europarlamentare

Liderul interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, luni, după ședința coaliției de guvernare PSD-ALDE, de la Parlament, că a vezi tot »

Noaptea minții – PNL vrea ca angajaţii să poată avea doar o zi de weekend, iar una să o poată lucra contra cost

Mai mulţi deputaţi şi senatori PNL au depus un proiect legislativ de modificare a Codului Muncii, astfel încât angajaţii care vezi tot »

Dăncilă: Deţinerea Preşedinţiei rotative reprezintă o confirmare a ataşamentului nostru faţă de proiectul european

Deţinerea de către România a Preşedinţiei rotative a Uniunii Europene reprezintă, după momentul aderării la UE, în urmă cu 12 vezi tot »

 

Tudorel Toader, despre evaluarea lui Augustin Lazăr: Ce punct de vedere să îi cer? Vrei să îl întreb pe el ce concluzii să pun?

tudorel_toader

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a lăsat de înțeles, miercuri, că nu are de ce să îi ceară un punct de vedere procurorului general Augustin lazăr cu referire la evaluarea pe care i-o face, precizând că astfel de apărări se întâlnesc în alte cauze.

“Nu încep cu concluziile și după aia argumentele, întâi vom vedea argumentele finale și concluzia va rezulta din argumente. Când va fi momentul, vă voi invita la Ministerul Justiției și vă voi prezenta raportul cu argumentele și concluzia. Ce punct de vedere să îi cer lui Augustin Lazăr? Ce să-mi spună? Dar vrei să îl întreb pe el ce concluzii să pun? Apărarea e numai e în altă natură, alt tip de cauze. Mâine, la ora 10.00, l-am invitat la ministrul Justiției și va veni pentru că face parte din consiliul de management strategic și mâine vom avea o nouă dezbatere în Consiliu și vom avea de luat multe măsuri privind sistemul judiciar”, a declarat Tudorel Toader.