SURSE – Florin Cîțu a EXPLODAT, în spatele ușilor închise: ar putea prelua interimatul la Sănătate

Premierul Florin Cîțu ar fi fost extrem de nemulțumit de Vlad Voiculescu, iar decizia demiterii era una luată cu mult vezi tot »

Începe războiul! Dacian Cioloș tună și fulgeră după revocarea lui Voiculescu: ‘Este absolut inacceptabil’

Începe războiul în coaliție! Liderul PLUS Dacian Cioloș reacționează dur după revocarea lui Vlad Voiculescu, susținând că modul în care vezi tot »

Tot scandalul pentru doar patru pacienţi – Evacuarea în miez de noapte de la Spitalul Foişor mai putea aştepta

Doar patru pacienți cu COVID-19 au ajuns sâmbătă la spitalul Foișor, iar transferul pacienților din unitățile de primiri urgențe către vezi tot »

SCENE INCREDIBILE Spitalul Foișor EVACUAT: Zeci de bolnavi sunt scoși afară pentru că spitalul devine suport COVID-19

Zeci de pacienți de la Spitalul de Ortopedie Foișor, din București, au fost evacuați, vineri seara, pentru că s-a decis vezi tot »

Scenariul organizatorilor de nunți: Petreceri reluate din 15 mai

Asociaţia Furnizorilor din Industria Nunţilor propune Guvernului, potrivit Antena 3, ca din 15 mai să se poată organiza din nou vezi tot »

 

Udrea, liberă să plece din ţară după ce a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu executare

udrea

Elena Udrea, condamnată marți la 8 ani de închisoare cu executare, poate să plece din ţară, a decis, vineri, Curtea de Apel București.

CAB a respins astfel cererea procurorilor DNA de plasare a Elenei Udrea sub control judiciar pentru a nu fugi din țară.

“Sunt aproape la fel de șocată ca la decizia de marți, nu mă așteptam”, a reacționat fosta şefă de cabinet a lui Traian Băsescu.

Tot vineri, Udrea a declarat la Curtea de Apel că Italia nu este o soluție pentru ea să fugă din țară în speranța că și-ar putea executa pedeapsa în libertate. Fostul ministru a plecat în Costa Rica în 2018 înainte să fie condamnată în dosarul Gala Bute.

“Dacă aş vrea să fug din ţară? Păi eu am experiența statului în puşcărie în afara ţării. Sunt un om raţional, nu aş merge să înfund puşcăriile afară, să mă aducă înapoi statul cu forţa.

Pedepsele pe care eu le am nu îmi dau posibilitatea executării în libertate în Italia, pentru că Italia permite doar pentru pedepsele de până la 4 ani. (…) Nu e o variantă, nici nu-mi trecea prin cap. Eu am vrut să vin să-mi cresc copilul în ţara lui”, a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, iar fiica președintelui Traian Băsescu, Ioana, la 5 ani de închisoare, în primă instanță, în dosarul privind campania electorală din 2009.