Mircea Geoană, pe primul loc în preferințele românilor la alegerile prezidențiale. Cele patru situații posibile pentru turul doi

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, se află pe primul loc în topul intenţiilor de vot pentru alegerile prezidenţiale, vezi tot »

Mircea Geoană nu s-a mai abținut după ce a văzut o poză cu Mihai Tudose și Rareș Bogdan: Te pufnește râsul

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat că a murit de râs după ce i-a arătat cineva o fotografie cu europarlamentarii vezi tot »

Geoană despre susținerea PSD – PNL la prezidențiale: Se poate și fără ei!

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat reprezentanţii actualei coaliţii încearcă să blocheze jocul şi să spună “suntem noi şi fără vezi tot »

Care e candidatul cu cele mai mari șanse să le obțină votul românilor și cum sunt văzuți Geoană, Ciolacu și Ciucă

Cu șase luni înaintea alegerilor prezidențiale, ofertele partidelor pentru Cotroceni nu sunt atractive în afara activelor de partid, rezultă dintr-o vezi tot »

Dublă lovitură pentru Klaus Iohannis: Italia și Suedia îl susțin pe Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO

Suedia şi Italia îl susţin pe premierul olandez Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO, informează joi agenţiile internaţionale de presă. Prim-ministrul vezi tot »

 

ULTIMA ORĂ – Dosar penal pentru moarte suspectă în cazul decesului lui Ilie Balaci

breaking news

Poliţiştii doljeni au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul decesul lui Ilie Balaci, precizând că această măsură se ia când nu este eliberat certificatul de deces şi se efectuează necropsia pentru a se stabili cauza morţii, scrie news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă după decesul lui Ilie Balaci.

Ei au explicat că aceasta este procedura standard care este urmată atunci când nu se efectuează certificatul de deces. În acest caz a fost dispusă efectuarea unei necropsii pentru a stabili care a fost cauza morţii fostului fotbalist.