Mircea Geoană, despre o posibilă candidatură la prezidențiale: ”Sunt tot mai aproape de o decizie”

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a declarat, marți, că este ”tot mai aproape de o decizie” în legătură vezi tot »

Gabriela Firea îi transmite un mesaj ferm lui Marcel Ciolacu, în cazul unui eșec în alegeri: ‘Tragi la răspundere pe mama sau pe tata?’

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a fost întrebată dacă o să răspundă în cazul unui eșec la alegerile vezi tot »

Ce ne așteaptă după anul electoral: Guvernul pregătește taxele pentru anul viitor

Românii care au case și terenuri vor plăti mai mulți bani. Executivul așteaptă ca Banca Mondială sa stabilească pragul de la care vezi tot »

S-au despărțit după 28 de ani! ‘Mama la copii’ l-a prins cu pofta inimii!

Vali Vijelie și soția lui Carmen Rusu s-au despărțit! Partenera de viață i-a stat alături 28 de ani spune că nu mai e vezi tot »

Israelul a luat o decizie în privința Iranului: Ce tip de răspuns promite Netanyahu

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat, în cadrul unei întâlniri private cu miniştri din partidul său Likud, că atacul cu rachete al Iranului trebuie vezi tot »

 

Un colţ din Trafalgar Square se va numi, începând de luni, “Faţa Luncii Square”

 După ce la Craiova, esplanada Teatrului Marin Sorescu a căpătat denumirea de William Shakespeare, englezii au considerat de cuviinţă să îşi arate reciprocitatea faţă de craioveni. Astfel, un colţ din cea mai cunoscută piaţă din Londra, Trafalgar, se va numi “Faţa Luncii Square”.

“Sunt foarte mulţi cetăţeni craioveni care locuiesc în Londra. Dânşii au şi maşini cu volan pe partea dreaptă, era un lucru normal să dăm această denumire unei zone din Trafalgar Square. Acolo dânşii se pot lupta cu săbiile, se pot cabla ilegal la curent, va fi un fel de zonă liberă”, a explicat un oficial londonez.

Festivitatea de inaugurare a fost amânată după ce în noaptea de dinaintea dezvelirii plăcii omagiale, aceasta a fost furată.

 

www.craiovaniuz.ro