INS anunță PRIMELE sectoare economice care intră în DECLIN accelerat: urmează concedieri

Managerii români estimează pentru următoarele trei luni o scădere a activităţii şi a numărului de salariaţi în construcţii şi servicii vezi tot »

Florian Bodog SEMNALEAZĂ o situație GRAVĂ: Contacții cazurilor de COVID nu pot vota nici la urna mobilă; nu au bază legală

Contacții cazurilor confirmate cu SARS-CoV-2 nu vor putea merge la vot, fiind în izolare, dar nu au nici bază legală vezi tot »

Olguţa Vasilescu: Organizaţia Pro România Craiova a trecut la PSD

Olguţa Vasilescu, primarul PSD al Craiovei, anunţă că echipa Pro România Craiova a trecut la PSD. “Organizaţia Pro România Craiova, vezi tot »

Alexandru Rafila explică când se va finaliza pandemia, după ce apare vaccinul împotriva Covid-19

Profesorul Alexandru Rafila a explicat că nu toate țările vor scăpa în același timp de pandemia de Covid-19, în ciuda vezi tot »

Marcel Ciolacu joacă tare: Iohannis va avea surprize din partea românilor! PSD nu se pregătește de opoziție

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că președintele Klaus Iohannis își face planurile greșit pentru că va avea surprize mari la vezi tot »

 

UN FLEAC, I-AU CIURUIT – Senatorul Radu Preda acuza: “Nicio afacere din domeniul hotelier, turism, restaurante nu a scăpat de tăvălugul falimentului instaurat de cuplul Citu-Orban”

radu-preda-1

Nicio afacere din domeniul HoReCa nu a scapat de tavalugul falimentului instaurat de Guvernul Orban. In special de premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante Florin Citu. Constatarea a fost facuta de senatorul Radu Preda (foto centru), liderul grupului PSD din Senatul Romaniei.

Preda acuza ca industria ospitalitatii si turismului a fost pur si simplu ciuruita de Guvernul Orban, antreprentorii romani fiind ignorati complet de Executivul PNL. Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Radu Preda sustine ca intregul plan de relansare economica propus de Guvernul Orban a fost in realitate o poveste de adormit copiii, fara sa aiba vreun rezultat real pentru angajatii sau angajatorii romani.

“Industria ospitalitatii si turismului a fost pur si simplu ciuruita de Guvernarea ORBan.

Nicio afacere din domeniul hotelier, turism, restaurante nu a scapat de tavalugul falimentului instaurat de cuplul Citu-Orban si compania.

Antreprenorii romani degeaba au strigat ca sunt pusi la pamant de Guvernul PNL pentru ca de fapt nimeni nu i-a ascultat si nu i-a bagat in seama.

Tot planul liberal de relansare economica a fost o poveste de adormit copiii, fara niciun fel de rezultat real pentru angajatii sau angajatorii romani.

PNL a pus lacatul pe domeniul turismului si al ospitalitatii din Romania”.