Viorica Dăncilă insistă: Iohannis are ocazia să vină la o dezbatere duminică, la TVR

Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, l-a invitat pe contracandidatul său la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, la o dezbatere duminică, la TVR. vezi tot »

Dăncilă, despre expresia “ghinion” a lui Iohannis: ‘N-a râs nimeni. Mandatul dumneavoastră este o glumă’

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale Viorica Dăncilă a precizat, miercuri, după ce Klaus Iohannis că expresia “ghinion”, referitor la casele vezi tot »

Dăncilă, reacție după ce Iohannis l-a reevaluat pe Ponta: ‘Pe mine nu trebuie să mă aprecieze Iohannis, ci românii’

Candidatul PSD Viorica Dăncilă a afirmat, miercuri seară, după ce Klaus Iohannis a afirmat că Victor Ponta a fost un vezi tot »

Dăncilă iese la atac, după conferința de presă a lui Iohannis: ‘Am văzut c-a prins glas.Un moment de o aroganță monstruoasă’

Președintele PSD Viorica Dăncilă a reiterat, miercuri seară, după refuzul lui Klaus Iohannis de a purta o dezbatere publică, că vezi tot »

Olguța Vasilescu, reacție explozivă după ce Orban a anunțat că a DEMIS-O din Guvern

Premierul Ludovic Orban a anunțat că a mai dat un rând de oameni ai PSD afară din Guvern, printre care vezi tot »

 

Un senator ALDE dă din casă: Tăriceanu s-a întâlnit pe ascuns cu Orban și cu Turcan

bomba

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a declarat, joi, că îl știa pe Călin Popescu Tăriceanu drept un om echilibrat, însă în ultima lună acesta s-a logodit cu pro România și s-a întâlnit pe ascuns cu liderul PNL Ludovic Orban și cu Raluca Turcan, ceea ce e „șocant”.

„Pe domnul Tăriceanu îl știam un om echilibrat, un om care cântărește mult înainte de luarea unei decizii. Într-o lună s-au întâmplat atâtea: te desparți de partener, te logodești cu Ponta și te întâlnești pe ascuns cu Orban și Turcan. E prea mult. Nu poți așa. Am înțeles că în politică se fac compromisuri, dar e prea mult pentru partidul ăsta. Tocmai câștigasem acel brand, un partid împotriva abuzurilor. I-am spus domnului Tăriceanu puteți să vorbiți vreodată de statul paralel. Ați vorbit trei ani de statul paralel, acum l-ați băgat în casă. Domnul Tăeiceanu e într-un avion pilotul Tăriceanu cu co-pilotul Ponta. Co-pilotul e de fapt ăla care a detunat avionul. Câștigătorul principal este Ponta”, a spus Daniel Zamfir, la Antena 3.

Senatorul ALDE a afirmat că e de neimaginat unde a ajung ALDE, partid care avea un mesaj bine primit de publicul larg, acela de partid care luptă împotriva abuzurilor.

„E șocant să întâlnesc momentele astea. Era absolut de neimaginat nu cu mult timp în rumă că partidul ăsta care se consolidase așa pe un mesaj extrem de bine primit publicul larg, acela de partid care apără drepturile și libertățile oamenilor. Gândiți-vă vă în ultimii trei ani Călin Popescu Tăriceanu a avut un mesaj destul de coerent în aceste direcții. A fost cel care a condamnat abuzurile din justiție, protocoalele secrete. Din momentul în care s-a propus ieșirea de la guvernare cu niște argumente la un moment dat credibile în partid, după aceea a urmat acei pași care practic făcuți fiind atât de rapid și netransparent”, a adăugat Zamfir.

El a vorbit și despre alinața ALDE cu Pro România.

„Într-o săptămână s-a întâmplat ceea ce era de neimaginat. Domnul Tăriceanu anunță pe facebook că deja a stabilit o alianță politică cu Victor Ponta. Asta a fost prima chestiune. De la alianța cu Ponta ajungem la faptul că domnul Tăriceanu își regrage candidatura de la Președinție, lucru care chiar a bulversat partidul Cu ce sunt mai frecventabili Ponta și Tudose decât Dăncilă și Teodorovici? Salvarea ALDE e că dăm cu pietre în Dăncilă dar ne aliem cu Ponta. Sunt spuma mării? De unde sunt Ponta și Tudose?”, a conchis Zamfir.