Ministrul ‘Grindă’ lovește din nou: ‘Mâine vom construi acum’

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, uimește din nou cu o nouă bâlbă. Prezent la Parlament, ministrul a dat asigurări că va vezi tot »

Negocieri fierbinți în Parlament pentru dărâmarea Guvernului Orban: PSD mai are nevoie de cinci voturi pentru a trece moțiunea de cenzură

Valeriu Steriu a declarat, la RFI, că PSD mai are nevoie de cinci voturi pentru a trece moțiunea de cenzură vezi tot »

PSD se opune categoric proiectului lansat de PNL: ‘Voi ce credeţi? Această privatizare a Sănătăţii este în interesul oamenilor sau este, mai degrabă, o „afacere” de partid’

PSD a transmis, luni, că se opune ”categoric” privatizării programelor naţionale de sănătate, afirmând că mult mai puţine persoane vor vezi tot »

Coronavirus – Harta infecţiilor în timp real

Centrul Johns Hopkins pentru Știința și Ingineria Sistemelor a realizat o hartă pe care poate fi urmărit în timp real vezi tot »

Fost ministru al Sănătății trage SEMNALUL DE ALARMĂ: Va urma o criză generală în sistemul de sănătate de stat dacă se vor duce banii spre privat

Fostul ministru al Sănătății Florian Bodog atrage atenția că, odată ce spitalele private vor putea accesa oricând bani din programele de sănătate, vezi tot »

 

USR vrea să oblige pensionarii să plătească asigurări de sănătate!

usr

Eminența cenușie din USR , nimeni altul decât Andrei Caramitru, vrea să-i oblige pe pensionari și alte categorii de cetățeni să plătească asigurare de sănătate.

„Toată lumea să plătească asigurare de sănătate. Nu doar angajații. Și cei pe pfa și drepturi de autor (nu practic 0 ca acum), pensionarii (peste o anumită pensie de exemplu 1200 lei)”, scrie Caramitru Jr. pe pagina sa de Facebook. 

Nu este exclus ca în viitorul program de guvernare, USR să introducă această măsură, deoarece Andrei Caramitru scrie programul de guvernare al partidului. Andrei Caramitru reprezintă USR și ideile partidului, deoarece  până acum USR nu l-a sancționat niciodată pentru ideile scrise în mediul online, iar timp de mai multe luni a fost consilierul personal al lui Dan Barna. Nimeni din partid nu s-a dezis de acest personaj. Andrei Caramitru este o voce puternică în partid, iar împreună cu Claudiu Năsui urmăresc privatizarea sistemului de asigurări de sănătate.