Tudorel Toader aruncă în aer scandalul protocoalelor secrete: Se pot ANULA unele condamnări

Ministrul Justiţiei lansează un scenariu fără precedent în scandalul protocoalelor secrete dintre servicii şi instituţiile din justiţie. Tudorel Toader afirmă, vezi tot »

NATO mută MILITAR în România: Au fost trimise 4 aeronave de război și militari britanici, ca răspuns la provocările Rusiei

Un nou detaşament de soldaţi din Marea Britanie soseşte la Baza aeriană Mihail Kogălniceanu, urmând a executa cu patru aeronave vezi tot »

Porci gratis pentru fermieri. Primele 10 exemplare din rasa magaliţa au ajuns la un fermier din Dolj

Programul guvernamental pus în practică de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pentru stimularea creşterii porcilor din rase autohtone a luat vezi tot »

PSD nu renunţă la schimbarea legilor siguranţei naţionale: Anunţul lui Claudiu Manda – ‘Nu am primit niciun telefon’

PSD s-a decis. Va schimba legile siguranţei naţionale cu orice preţ. Chiar şeful acestei comisii, Claudiu Mandaa anunţat şi calendarul parlamentar vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu, replică acidă pentru Iohannis: ‘Nu-i așa, domnule președinte? De ce nu prezentați Stenograma discuției de la Cotroceni?’

Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, reacţionează dur la criticile preşedintelui Iohannis pe tema politicii salariale. Aceasta susţine că în discuţia vezi tot »

 

Utilizatorii site-ului Aeroportului Craiova au minat monede virtuale fără ştirea lor

aeroport site

Site-ul Aeroportului din Craiova a fost atacat de hackeri de trei ori de începutul acestui an. Reprezentanţii instituţiei spun că vor remedia problema în cel mai scurt timp.

El s-a folosit de clienţii săi pentru a mina monede virtuale, fără ştirea acestora. „Am înţeles că am avut trei atacuri în 2018. Astăzi cu siguranţă o să înlăturăm povestea de site şi trebuie să facem într-un fel să nu mai fie astfel de probleme. Site-ul Aeroportului din Craiova a mai fost atacat şi în trecut“, a spus Mircea Dumitru, directorul Aeroportului din Craiova.  

Informaţia că pe site-ul Aeroportului din Craiova este instalat un script care minează criptomonede fără ştirea utilizatorilor a fost făcută publică de administratorii site-ului start-up.ro, care descriu în articol şi mecanismul prin care funcţionează scriptul, precum şi metodele de a scăpa de o eventuală infectare a computerului personal.
 
„Site-ul aeroportului Craiova (aeroportcraiova.ro) are un script activ care se foloseşte de CoinHive pentru a mina criptomonede. Odată accesat, site-ul blochează practic computerul, folosind procesorul la capacitate maximă“, se arată în articolul citat de adevarul.ro.
 
Şi pagina live.antena3.ro s-a folosit de resursele de sistem ale utilizatorilor, fără ştirea acestora, pentru a mina monede virtuale.Reprezentanţii Antenei 3 au emis un comunicat oficial prin care declară că sunt victimele unui atac informatic.