Iohannis a anunțat că este obligat să promulge Legea 304

Preşedintele Klaus Iohannis spune că nu mai are nicio cale de atac asupra Legii 304 privind organizarea judiciară şi că vezi tot »

Claudiu Manda după ce Iohannis a promulgat o lege a justiției: ‘Respectă Constituţia, era obligat să respecte Constituţia’

Preşedintele Comisiei de control al activităţii SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a declarat joi că a observat din declaraţiile preşedintelui vezi tot »

Tradiții și superstiții – Ce nu ai voie să faci astăzi de Sfântul Ilie

Biserica Ortodoxă Română îl sărbătoreşte vineri pe Sfântul Ilie Tesviteanul, celebrat drept făcător de minuni şi aducător de ploi în vezi tot »

Viorica Dăncilă, despre întâlnirea cu preşedintele Iohannis: ‘Se înscrie în mecanismul de cooperare instituţională’

Premierul Viorica Dăncilă spune că întâlnirea pe care a avut-o miercuri cu preşedintele Klaus Iohannis face parte din mecanismul de vezi tot »

E bătut în cuie – Primul parteneriat public-privat pentru realizarea unei autostrăzi în România

În luna august vor începe procedurile de atribuire şi dialogul competitiv cu investitorii în vederea realizării autostrăzii Ploieşti – Comarnic vezi tot »

 

Utilizatorii site-ului Aeroportului Craiova au minat monede virtuale fără ştirea lor

aeroport site

Site-ul Aeroportului din Craiova a fost atacat de hackeri de trei ori de începutul acestui an. Reprezentanţii instituţiei spun că vor remedia problema în cel mai scurt timp.

El s-a folosit de clienţii săi pentru a mina monede virtuale, fără ştirea acestora. „Am înţeles că am avut trei atacuri în 2018. Astăzi cu siguranţă o să înlăturăm povestea de site şi trebuie să facem într-un fel să nu mai fie astfel de probleme. Site-ul Aeroportului din Craiova a mai fost atacat şi în trecut“, a spus Mircea Dumitru, directorul Aeroportului din Craiova.  

Informaţia că pe site-ul Aeroportului din Craiova este instalat un script care minează criptomonede fără ştirea utilizatorilor a fost făcută publică de administratorii site-ului start-up.ro, care descriu în articol şi mecanismul prin care funcţionează scriptul, precum şi metodele de a scăpa de o eventuală infectare a computerului personal.
 
„Site-ul aeroportului Craiova (aeroportcraiova.ro) are un script activ care se foloseşte de CoinHive pentru a mina criptomonede. Odată accesat, site-ul blochează practic computerul, folosind procesorul la capacitate maximă“, se arată în articolul citat de adevarul.ro.
 
Şi pagina live.antena3.ro s-a folosit de resursele de sistem ale utilizatorilor, fără ştirea acestora, pentru a mina monede virtuale.Reprezentanţii Antenei 3 au emis un comunicat oficial prin care declară că sunt victimele unui atac informatic.