Viorica Dăncilă anunță că arabii vin să investească în România

Premierul Viorica Dăncilă susține că atât Turcia, cât și Emiratele Arabe Unite și-au arăta disponilbilitatea de a investi în România. vezi tot »

Olguța Vasilescu – Legea salarizării se aplică așa cum a fost publicată în Monitorul Oficial

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, a spus că Legea salarizării se aplică așa cum a fost publicată în Monitorul Oficial și vezi tot »

ANM anunță o schimbare RADICALĂ a vremii: vine frigul, lapovița și ninsorile

Vremea se schimbă în acest sfârşit de săptămână, anunţă ANM, precizând că vor fi ploi şi temperaturi cuprinse între 16 vezi tot »

CNAIR intervine în FORȚĂ în scandalul Firea – Dăncilă privind Centura București – Anunț de ULTIMĂ ORĂ

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) neagă afirmațiile pe care Primarul Capitalei, Gabriela Firea, le-a făcut, vineri, vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu, REPLICĂ INCENDIARĂ la documentul privind înghețarea salariilor din 2019

“Iar “s-a blocat guvernul”, iar “nu mai sunt bani de pensii și salarii”, iar “nu se aplica legea salarizării”. Asta vezi tot »

 

Vasilescu, ironii maxime la adresa lui Iohannis după sesizarea la CCR: Am crezut că este un banc

BUCURESTI - PARLAMENT - SEDINTA - CEX - PSD

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, l-a ironizat pe Klaus Iohannis, care a atacat la CCR concediul premierului Dăncilă, precizând că inițial a crezut că este vorba de un banc și că în mod normal și șeful statului când pleacă în concediu trebuie să-și delege atribuțiile următorului om în stat.

“Când am citit prima oară pe Facebook că Iohannis a atacat la CCR concediului premierului, am crezut că este un banc. Nu am crezut că președintele poate să cadă atât de mult în penibil. Pentru că este penibil să faci asta când premierul pleacă în concediu și a delegat atribuțiile premierului. Asta a făcut și Tudose și Grideanu, cât timp a fost președinte Iohannis și acolo nu a avut nicio problemă și acum are o problemă. 
E foarte adevărat că el (Klaus Iohannis – n.r.) când pleacă în concediu ar trebui să își delege atribuțiile următorului om în stat, adică președintele Senatului sau președintele Camerei Deputaților”, a declarat ministrul Muncii, la Antena 3.