ALERTĂ – Audierea lui Carmen Iohannis, amânată pentru a doua oară. Ce motiv a invocat soția președintelui

Audierea lui Carmen Iohannis la Parchetul General în urma unei plângeri vizând casele deţinute împreună cu soţul său, preşedintele Klaus vezi tot »

Vești bune – ROBOR, cel mai mic nivel din ultimele cinci luni şi jumătate

Indicele Robor la trei luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a scăzut la vezi tot »

EXPLOZIV – Denunț împotriva lui Kovesi! Adina Florea conduce ancheta

Andreea Cosma s-a prezentat, marți dimineață, la sediul Parchetului General pentru a depune documente în cazul denunțului pe care l-a vezi tot »

Audiere bombă – Carmen Iohannis, așteptată la Parchetul General

Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a fost citată din nou de procurorii Parchetului General pentru data de 10 decembrie, vezi tot »

CCR a luat prima DECIZIE în războiul Iohannis – PSD. Criza politică se prelungește

Curtea Constituțională a României a decis, vineri, să fixeze pentru data de 13 decembrie termenul până la care Guvernul și vezi tot »

 

Vasilescu, ironii maxime la adresa lui Iohannis după sesizarea la CCR: Am crezut că este un banc

BUCURESTI - PARLAMENT - SEDINTA - CEX - PSD

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, l-a ironizat pe Klaus Iohannis, care a atacat la CCR concediul premierului Dăncilă, precizând că inițial a crezut că este vorba de un banc și că în mod normal și șeful statului când pleacă în concediu trebuie să-și delege atribuțiile următorului om în stat.

“Când am citit prima oară pe Facebook că Iohannis a atacat la CCR concediului premierului, am crezut că este un banc. Nu am crezut că președintele poate să cadă atât de mult în penibil. Pentru că este penibil să faci asta când premierul pleacă în concediu și a delegat atribuțiile premierului. Asta a făcut și Tudose și Grideanu, cât timp a fost președinte Iohannis și acolo nu a avut nicio problemă și acum are o problemă. 
E foarte adevărat că el (Klaus Iohannis – n.r.) când pleacă în concediu ar trebui să își delege atribuțiile următorului om în stat, adică președintele Senatului sau președintele Camerei Deputaților”, a declarat ministrul Muncii, la Antena 3.