Dăncilă anunță că îi va trimite lui Iohannis noile propuneri pentru Dezvoltare și Transporturi după CEx

Viorica Dăncilă a declarat luni că marți îi va trimite președintelui Klaus Iohannis nominalizările pentru ministerele Dezvoltării și Transporturilor. Ea vezi tot »

Dăncilă, ultimele informații despre OUG114: Atunci vom lua o decizie

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că o decizie în privinţa modificării OUG 114 va fi luată după ce va vezi tot »

Viorica Dăncilă bifează succesul PNDL1 și PNDL 2: ‘Cu ajutorul acestor programe am scos țara din noroaie’

Premierul Viorica Dăncilă le-a spus luni primarilor prezenți la reuniunea ACoR, că prin implementarea programelor PNDL 1 și PNDL 2 vezi tot »

ANPC, fără milă – Amenzi uriașe la marile lanţuri de hypermarketuri din Oltenia

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au aplicat 42 de amenzi, în valoare de 468.000 lei şi 12 avertismente vezi tot »

Săptămână de FOC în PSD! Liviu Dragnea a convocat CEx – Se caută înlocuitori pentru Mircea Drăghici și Olguța Vasilescu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a convocat ședința Comitetului Executiv Național al PSD. Această ședință va avea loc, marți, de la vezi tot »

 

Vasilescu, ironii maxime la adresa lui Iohannis după sesizarea la CCR: Am crezut că este un banc

BUCURESTI - PARLAMENT - SEDINTA - CEX - PSD

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, l-a ironizat pe Klaus Iohannis, care a atacat la CCR concediul premierului Dăncilă, precizând că inițial a crezut că este vorba de un banc și că în mod normal și șeful statului când pleacă în concediu trebuie să-și delege atribuțiile următorului om în stat.

“Când am citit prima oară pe Facebook că Iohannis a atacat la CCR concediului premierului, am crezut că este un banc. Nu am crezut că președintele poate să cadă atât de mult în penibil. Pentru că este penibil să faci asta când premierul pleacă în concediu și a delegat atribuțiile premierului. Asta a făcut și Tudose și Grideanu, cât timp a fost președinte Iohannis și acolo nu a avut nicio problemă și acum are o problemă. 
E foarte adevărat că el (Klaus Iohannis – n.r.) când pleacă în concediu ar trebui să își delege atribuțiile următorului om în stat, adică președintele Senatului sau președintele Camerei Deputaților”, a declarat ministrul Muncii, la Antena 3.