Premierul desemnat se reorientează: După eșecul negocierilor cu PSD, se va discuta cu USR

Duminică, la Palatul Victoria, premierul desemnat Nicolae Ciucă a continuat discuțiile pentru finalizarea Programului de Guvernare, împreună cu echipele de vezi tot »

Dr. Streinu Cercel: ”Ne aşteptăm ca numărul pacienţilor infectaţi să crească. Să înceapă testarea la fiecare scară de bloc”

Medicul Adrian Streinu Cercel a declarat într-o conferinţă de presă în cadrul Maratonului vaccinării de la Bucureşti, că medicii se vezi tot »

Universitatea Craiova bate Chindia și urcă pe locul 2

Universitatea Craiova s-a impus în meciul de la Ploiești, scor 1-0, în fața formației Chindia Târgoviște, și a urcat provizoriu vezi tot »

Certificatul verde COVID – unde poţi/nu poţi să mergi fără el, începând de luni

Intră în vigoare restricţii dure pentru români, începând de luni. Astfel, certificatul verde va fi obligatoriu cam peste tot, inclusiv vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu: ”Prin PNRR se adâncesc inechitățile dintre regiunile de dezvoltare”

Primarul Municipiului Craiova. Lia Olguța Vasilescu critică, într-un mesaj public, modul în care a fost gândit Planul Național de Redresare vezi tot »

 

Victor Ciutacu, după ieșirea lui Klaus Iohannis: s-a bășit mireasa!

646x404

Jurnalistul Victor Ciutacu susține că reacția președintelui Klaus Iohannis a fost cea a unui om trezit brusc din somn, în week-end. Ciutacu consideră că rezumatul mesajului președintelui poate fi caracterizată prin versurile lui Grasu XXL ”S-a bășit mireasa!”.

”Conlucrarea rapidă și eficientă, în beneficiul poporului, USR PLUS AUR, urmată de reacția fermă, de om trezit brusc din somn în week-end la ora 11, a lui Iohannis, este descrisă perfect de reputatul politolog Grasu XXL într-o analiză de mare finețe: s-a bășit mireasa!”, scrie Victor Ciutacu.