Protest la sud de Dunăre – Bulgarii blochează drumurile pentru a împiedica importul de cereale ucrainene

Producătorii de cereale bulgari au organizat luni proteste şi au cerut oprirea importurilor de grâu din Ucraina, relatează agenţia DPA, vezi tot »

Războiul din Ucraina: bătălia pentru Bahmut a provocat pierderi grele pentru ambele tabere

Ucraina şi Rusia au raportat pierderi grele în bătălia pentru Bahmut. Moscova încearcă de luni de zile să cucerească oraşul vezi tot »

Bursele europene se duc în cap: scăderi puternice din cauza prăbușirii băncii americane SVB

Bursele europene au închis luni în scădere puternică, trase în jos de titlurile bancare, care au înregistrat cea mai slabă vezi tot »

Rareș Bogdan, mesaj clar pentru PSD: ‘Ne vom respecta înțelegerea: PNL va ceda poziția de prim-ministru. În cei 148 de ani de existență ne-am respectat cuvântul dat’

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a vorbit despre rotativa din luna mai şi posbilitatea ca protocolul cu PSD să fie renegociat vezi tot »

 

Vin remanieri? Nicolae Ciucă a pus tunurile pe ministrii leneși – Ultimatum tăios legat de PNRR

sedinta guv

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, miercuri, un avertisment către miniştrii care nu au finalizat jaloanele şi ţintele din PNRR până la 15 septembrie. El a precizat că vineri va avea loc o şedinţă de Guvern online, în care vor aproba jaloanele şi ţintele care vin coordonate şi discutate cu Comisia, şi ultima şedinţă de guvern până la care au de rezolvat această problemă este cea de săptămâna viitoare, pe 21 septembrie, scrie News.ro.

”Am anunţat, atunci când am aprobat la finele lunii iulie, ultimele jaloane şi ţinte din PNRR, că pentru trimestrul III data la care vom aproba aceste jaloane şi ţinte va fi 15 septembrie. Mâine este data de 15 septembrie şi sunt deja o parte din jaloane şi ţinte neîndeplinite”, a spus premierul în şedinţa Executivului.

El a arătat că a înţeles faptul că au fost şi sunt în continuare aşteptate aspectele necesare a fi coordonate cu Comisia, care nu au venit.

”Vreau să vă spun cât se poate de clar, următoarea şedinţă de Guvern va fi una online, vineri, în care vom aproba jaloanele şi ţintele care vin coordonate şi discutate cu Comisia. Ultima şedinţă de guvern până la care aveţi de rezolvat această problemă este cea de săptămâna viitoare, 21.