Ce trebuie să facem atunci când ajungem în casă: cum ne dezinfectăm hainele și încălțămintea

Pentru a preveni contaminarea, cel puțin în această perioadă, dezinfecția trebuie să facă parte din rutina noastră. Dar cum dezinfectăm vezi tot »

Doi medici din Craiova trimişi la Hunedoara în criza declanșată de coronavirus

Doi medici din Craiova şi doi din Timişoara vor oferi oferi sprijin autorităţilor din Hunedoara pentru a gestiona criza declanșată vezi tot »

DSP Dolj se joacă de-a avizarea. Azi avizează, mâine amendează.

Specialiștii de la Direcția de Sănătate Pubică Dolj își dau cu stângul în dreptul într-o perioadă în care nu au vezi tot »

Străzile din Bănie se dezinfectază

Angajați ai RAADPFL Craiova, SC Salubritate SA, Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Craiova, Poliției Locale având sprijinul vezi tot »

Răspunsul unor medici după ce Iohannis le oferă în criză un spor de 500 de euro: #refuz MITA

Mai mulţi medici de la Spitalul Judeţean din Slatina se declară jigniţi de „sporul de 500 de euro” anunţat pentru vezi tot »

 

Violeta Alexandru: 200.000 de contracte de muncă, suspendate. Lia Olguța Vasilescu, acuzații: M-am îngrozit

88142655_2751638628257154_7264524954517897216_n

Fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu o acuză pe Violeta Alexandru că ar fi mințit cu privire la numărul de contracte suspendate în ultimele zile.

”Declarația Violetei Alexandru că, din cauza Coronavirusului, au fost suspendate 200.000 de contracte de muncă cred că se încadrează ușor la infracțiunea privind lansare de fake news-uri în perioada de stare de urgență. Când am auzit-o la tv spunând că deja a fost suspendat un număr de contracte care reprezentau creșterea pe un an, un an și jumătate de locuri de muncă pe guvernarea noastră, m-am îngrozit. Am vrut imediat să dau o replică și să spun că femeia nu știe ce vorbește, că e imposibil așa ceva, dar am zis să verific. Pentru că, dacă era așa, însemna că în câteva luni economia românească sărea pur și simplu în aer. Nu mai spun câți oameni de afaceri au sunat ieri să ia informații despre această situație… Când auzi că atâtea firme românești (să nu uităm că majoritatea au unul, doi sau trei angajați doar) pun lacătul, înseamnă că trebuie să te grăbești și tu să o faci. La naiba, mai lași să se acumuleze și datorii? Ca să nu mai spun că nici OUG care prevede plata de la stat a 75 la sută din șomajul tehnic nu se publicase în Monitorul Oficial ieri și angajatorii nu știau încotro să o apuce! Noroc că mediul economic n-a reacționat așa cum a citit Violeta în stele, că în REVISAL nu avea cum să fie așa ceva… Oameni buni, suntem încă bine! Despre informarea doar din surse oficiale nu mai știu ce să vă spun, dar o să va invit totuși să o faceți, sperând că cineva din Guvern va ieși, totuși, cu date reale! E vital că mediul de afaceri să nu între în panică!” a scris Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook.