INS anunță PRIMELE sectoare economice care intră în DECLIN accelerat: urmează concedieri

Managerii români estimează pentru următoarele trei luni o scădere a activităţii şi a numărului de salariaţi în construcţii şi servicii vezi tot »

Florian Bodog SEMNALEAZĂ o situație GRAVĂ: Contacții cazurilor de COVID nu pot vota nici la urna mobilă; nu au bază legală

Contacții cazurilor confirmate cu SARS-CoV-2 nu vor putea merge la vot, fiind în izolare, dar nu au nici bază legală vezi tot »

Olguţa Vasilescu: Organizaţia Pro România Craiova a trecut la PSD

Olguţa Vasilescu, primarul PSD al Craiovei, anunţă că echipa Pro România Craiova a trecut la PSD. “Organizaţia Pro România Craiova, vezi tot »

Alexandru Rafila explică când se va finaliza pandemia, după ce apare vaccinul împotriva Covid-19

Profesorul Alexandru Rafila a explicat că nu toate țările vor scăpa în același timp de pandemia de Covid-19, în ciuda vezi tot »

Marcel Ciolacu joacă tare: Iohannis va avea surprize din partea românilor! PSD nu se pregătește de opoziție

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că președintele Klaus Iohannis își face planurile greșit pentru că va avea surprize mari la vezi tot »

 

Violeta Alexandru, ”doi de minus și două fețe plângăcioase”. Ciuvică, analiză devastatoare: Toxic!

7ad2069de03fba479f36e42ef1248d17-1063x560-00-86

“Doamna Violeta Alexandru e cu doi de minus dar e și cu două fețe plângăcioase (nota pe care o primește ca ministru al Muncii n.r.). Nu mai e nimic de zâmbit în cazul doamnei Alexandru, pentru că este un personaj absolut toxic.

Poate așa îi adună, pe criteriul ăsta (n.r. al toxicității). Are trecutul ultra-sorosist. Doamna a lucrat 20 de ani buni în ONG-uri de-ale lui Soros din România. E o mega sorosistă. Ceea ce face la Ministerul Muncii este toxic, e un neomarxism cretinoid. A distrus practic, într-un an de zile, legile făcute de Olguța Vasilescu”, este de părere Mugur Ciuvică, în exclusivitate pentru DC NEWS.