Dăncilă anunță că îi va trimite lui Iohannis noile propuneri pentru Dezvoltare și Transporturi după CEx

Viorica Dăncilă a declarat luni că marți îi va trimite președintelui Klaus Iohannis nominalizările pentru ministerele Dezvoltării și Transporturilor. Ea vezi tot »

Dăncilă, ultimele informații despre OUG114: Atunci vom lua o decizie

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că o decizie în privinţa modificării OUG 114 va fi luată după ce va vezi tot »

Viorica Dăncilă bifează succesul PNDL1 și PNDL 2: ‘Cu ajutorul acestor programe am scos țara din noroaie’

Premierul Viorica Dăncilă le-a spus luni primarilor prezenți la reuniunea ACoR, că prin implementarea programelor PNDL 1 și PNDL 2 vezi tot »

ANPC, fără milă – Amenzi uriașe la marile lanţuri de hypermarketuri din Oltenia

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au aplicat 42 de amenzi, în valoare de 468.000 lei şi 12 avertismente vezi tot »

Săptămână de FOC în PSD! Liviu Dragnea a convocat CEx – Se caută înlocuitori pentru Mircea Drăghici și Olguța Vasilescu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a convocat ședința Comitetului Executiv Național al PSD. Această ședință va avea loc, marți, de la vezi tot »

 

Viorica Dăncilă a făcut anunțul: Șeful Parlamentului European vine în România. Ce îi transmite lui Klaus Iohannis

dancila

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, joi, vizita în România a președintelui Parlamentului European, Antonio Tajani. Șeful Executivului i-a răspuns și lui Iohannis în ceea ce privește preluarea președinției Consiliului UE.

“Vreau să clarific un aspect foarte important, având în vedere comentariile iresponsabile din spațiul public din ultimele zile. O spun ferm că România este pregătită pentru preluarea cu succes a președinției Consiliului UE. Sunt lucruri foarte bine cunoscute atât pe plan intern, cât și pe plan extern. Săptămâna viitoare vom primi vizita Antonio Tajani a liderilor politici. Vom discuta despre viitorul UE și buna gestionare a unor dosare europene și mă refer aici la buget, la Brexit, evoluțiile bugetului post-Brexit. Avem capacitatea să dovedim că România este un stat memrbu capabil și responsabil, indiferent de abordările pur politice într-un moment sau altul”, a declarat Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de Guvern de la Palatul Victoria.