Dragnea nu susține ideea lui Macron: Parteneriatul strategic cu SUA este vital

Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că nu susține ideea înființării unei armate europene. Președintele PSD a precizat că parteneriatul strategic vezi tot »

Liviu Dragnea declară război monedei euro: Toate contractele să fie semnate în lei

Liviu Dragnea a anunțat că are în vedere un proiect de lege care să introducă o prevedere pentru ca în vezi tot »

Pește STRICAT în hypermarketuri – Liviu Dragnea a luat foc: ‘Au mers la amendă de 200.000 lei. E nimic pentru un lanț uriaș de magazine’

Liviu Dragnea a declarat că amenzile aplicate de ANPC din cauza neregulilor descoperite la peștele de import care s-au ridicat vezi tot »

Bani de la stat! Românii care vor primi ajutoare de urgenţă

Guvernul a aprobat joi acordarea unor ajutoare de urgenţă în valoare de 422.700 de lei pentru 107 familii şi persoane vezi tot »

Liviu Dragnea, nemulțumit de activitatea ANAF: ‘Merg ca pisicuții la multinaționale, ministrul de Finanțe să facă o analiză’

Liderul PSD Liviu Dragnea îi cere ministrului de Finanțe Eugen Teodorovici să facă o analiză clară cu privire la Agenția vezi tot »

 

Viorica Dăncilă a făcut anunțul: Șeful Parlamentului European vine în România. Ce îi transmite lui Klaus Iohannis

dancila

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, joi, vizita în România a președintelui Parlamentului European, Antonio Tajani. Șeful Executivului i-a răspuns și lui Iohannis în ceea ce privește preluarea președinției Consiliului UE.

“Vreau să clarific un aspect foarte important, având în vedere comentariile iresponsabile din spațiul public din ultimele zile. O spun ferm că România este pregătită pentru preluarea cu succes a președinției Consiliului UE. Sunt lucruri foarte bine cunoscute atât pe plan intern, cât și pe plan extern. Săptămâna viitoare vom primi vizita Antonio Tajani a liderilor politici. Vom discuta despre viitorul UE și buna gestionare a unor dosare europene și mă refer aici la buget, la Brexit, evoluțiile bugetului post-Brexit. Avem capacitatea să dovedim că România este un stat memrbu capabil și responsabil, indiferent de abordările pur politice într-un moment sau altul”, a declarat Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de Guvern de la Palatul Victoria.