Dăncilă închide gura cârcotașilor: ‘Noi am crescut pensiile. Pensionarii o văd şi o simt’

Viorica Dăncilă a reamintit miercuri că Executivul a crescut pensiile, adăugând că este “o abordare greşită” să se susţină contrariul.  vezi tot »

Dăncilă, fără emoții cu privire la moțiunea de cenzură: ‘Am încredere în susţinerea întregii coaliţii, am încrederea colegelor şi colegilor mei’

Viorica Dăncilă a declarat că nu are emoţii pentru cabinetul pe care îl conduce vizavi de moţiunea de cenzură pe vezi tot »

Motto-ul României la Preşedinţia Consiliului UE va fi ‘Coeziunea ca valoare comună europeană’

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că motto-ul României la Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene va fi “Coeziunea ca valoare comună vezi tot »

Premierul a făcut anunțul: ‘Astăzi sunt ultimele discuții pe buget’

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri la Parlament, că în cursul acestei zile vor avea loc ultimele discuții cu privire vezi tot »

Dăncilă dezvăluie ce s-a discutat în CSAT, după ce Iohannis a suspendat ședința: ‘Nu am discutat despre aceste subiecte’

Viorica Dăncilă a declarat, miercuri la Parlament, că la ședința de marți a CSAT a discutat cu președintele Klaus Iohannis vezi tot »

 

Viorica Dăncilă a făcut anunțul: Șeful Parlamentului European vine în România. Ce îi transmite lui Klaus Iohannis

dancila

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, joi, vizita în România a președintelui Parlamentului European, Antonio Tajani. Șeful Executivului i-a răspuns și lui Iohannis în ceea ce privește preluarea președinției Consiliului UE.

“Vreau să clarific un aspect foarte important, având în vedere comentariile iresponsabile din spațiul public din ultimele zile. O spun ferm că România este pregătită pentru preluarea cu succes a președinției Consiliului UE. Sunt lucruri foarte bine cunoscute atât pe plan intern, cât și pe plan extern. Săptămâna viitoare vom primi vizita Antonio Tajani a liderilor politici. Vom discuta despre viitorul UE și buna gestionare a unor dosare europene și mă refer aici la buget, la Brexit, evoluțiile bugetului post-Brexit. Avem capacitatea să dovedim că România este un stat memrbu capabil și responsabil, indiferent de abordările pur politice într-un moment sau altul”, a declarat Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de Guvern de la Palatul Victoria.