Dezastru pentru Guvernul Orban: Românii îl consideră corupt şi incapabil să gestioneze economia

Cel mai recent sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională – CURS arată o percepţie negativă a românilor vezi tot »

Violeta Alexandru a fost HUIDUITĂ de un pensionar la o conferință de presă

Scandal la o conferință de presă susținută de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, în sectorul 6 al Capitalei. Un pensionar a început vezi tot »

FESTIVITATEA DE ABSOLVIRE „Pentru ca toate au un inceput!”

Inceputul anului 2020 a adus in lume un virus care a schimbat radical desfasurarea normala a vietii de zi cu vezi tot »

Peste 75 milioane de euro din fonduri europene, accesate de Primăria Craiova pentru îmbunătățirea transportului public

Îmbunătățirea transportului public local şi reducerea emisiilor de dioxid de carbon reprezintă o prioritate pentru Primăria Craiova, fiind accesate, în vezi tot »

Ciolacu a răbufnit: ‘Combinatozaurii din Guvernul PNL nu protejează românii, ci industria păcănelelor!’

Guvernul Orban nu s-a lăsat până „nu a mai dat pe șest o tură de facilități fiscale pentru industria păcănelelor, vezi tot »

 

Viorica Dăncilă insistă: Iohannis are ocazia să vină la o dezbatere duminică, la TVR

vio

Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, l-a invitat pe contracandidatul său la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, la o dezbatere duminică, la TVR. Ea i-a transmis acestuia și subiectele pe care le va aborda, ”un mic sprijin de îmbărbătare”.

”Eu sunt un om răbdător. Încă îl aștept pe dl. Iohannis să găsească înțelepciunea, tăria și curajul de a accepta invitația mea la dezbatere. Am văzut că, după ”guvernul său”, ”comisarul său” și ”parlamentul său” vrea și ”dezbaterea sa”, eventual la sediul PNL cu membrii de partid. Eu îmi doresc să vină în fața tuturor românilor. Are ocazia să o facă duminica aceasta. Am primit din partea TVR o invitație pe care eu am acceptat-o. Mi se pare corect ca acest eveniment să fie organizat de televiziunea publică pentru a fi urmărit de absolut toți românii. Și pentru că și-a făcut public programul de campanie, știm că dminică nu are prevăzute evenimente”, a spus Viorica Dăncilă.

Ea i-a transmis lui Klaus Iohannis și câteva teme care să fie abordate în dezbatere.

”Eu bănuiesc că teama este motivul refuzului de până acum. Îi voi da un mic sprijin de îmbărbătare și îi voi da subiectele, să aibă suficient timp să pregătească niște rspunsuri ceva mai pertinente decât celebrul ”ghinion”. (…) Dolmnule președinte, iată subiectele de duminică. 1. Ați promis în campania electorală din 2014 că veți renunța la imunitatea oferită de funcția prezidențială. De ce i-ați mințit pe români? 2. Cum v-ați făcut datoria de președinte pentru care v-au ales și v-au plătit cetățenii dacă ați stat mai mult în vacanțe decât la muncă?”, a adăugat Dăncilă.