Decizii importante in ședința Biroului Permanent Interimar PSD

Azi, 09 decembrie 2019, a avut  loc ședința Biroului Permanent Interimar al PSD unde s-au luat cîteva decizii importante și vezi tot »

Raluca Turcan, blocaj într-o conferință de presă: ‘Ăăă…care era a treia?’

Vicepremierul Raluca Turcan a ieșit în conferință de presă, începând declarația cu un blocaj. A uitat ce voia să spună. vezi tot »

Marcel Ciolacu, reacție după anunțul Guvernului Orban: ‘Eliminarea pensiilor speciale, un discurs electoral. PSD va propune impozitarea progresivă’

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, după ședința conducerii partidului, că desființarea pensiilor speciale reprezintă doar un vezi tot »

Marcel Ciolacu, anunț de ULTIMĂ ORĂ despre Congresul PSD

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, după ședința BPN al partidului, că până pe data de 29 vezi tot »

PSD pregătește atacul la Guvernul Orban: Declarațiile lui Marcel Ciolacu

Biroul Permanent provizoriu al PSD va decide cu privire la strategia pe care o vor urma parlamentarii social-democraţi la dezbaterea vezi tot »

 

Viorica Dăncilă: Nu statul trebuie resetat, ci Klaus Iohannis. Este indecent să vorbească de Caracal

dancila

Premierul Viorica Dăncilă a răspuns miercuri atacurilor sefului statului pe cazul Caracal:

  • „Este rușinos ca președintele să vină după atâta timp să vorbească despre tragedia de la Caracal, într-un context politic definit de blocajul guvernamental pe care îl tot încearcă. Este indecent să folosească această temă atât de sensibilă, această dramă, ca să își creeze premise pentru mișcări politice. Domnul Iohannis demonstrează încă o dată că nu își înțelege nici măcar rolul de președinte al CSAT. Vorbește de siguranța cetățeanului ca de un termen abstract, uitând că aceasta este componenta esențială a securității naționale.
  • Singura preocupare a candidatului Iohannis este să critice Guvernul uitând că el este parte a puterii executive și, în egală măsură, responsabil. Nu statul, al cărui șef se pretinde, trebuie resetat, ci președintele României trebuie RESTARTAT! Vorbește de putere uitând că este la putere de 5 ani.
  • Să ne amintim cu toții cum, în primele zile de după această tragedie, domnul Iohannis a întârziat nepermis o ședință CSAT și a ezitat să-l demită pe șeful STS. După care a apărut, târziu și degeaba, și nu ne-a spus nimic. Așa cum a venit și astăzi să ne spună un mare nimic.
  • Voi face lumină pentru domnul Iohannis și îl voi informa că guvernul a luat toate măsurile care s-au impus după tragedia de la Caracal, însă probabil, fiind în vacanță, le-a omis”