Veste URIAȘĂ pentru persoanele cu dizabilități – Ce proiect va aproba premierul Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că va fi aprobat un proiect privind realizarea unei vezi tot »

Guvernul va aproba aproape milioane lei pentru sistemul electronic al Registrului Comerțului

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că Executivul va aproba, printr-o hotărâre de Guvern, cheltuielile necesare implementării sistemului electronic integrat al vezi tot »

Vești BUNE de la Guvern: ‘Economia României înregistrează o evoluție peste așteptări’. Anunțul făcut de premier

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că România a înregistrat o creștere a PIB de 4,8% față de aceeași perioadă vezi tot »

Dăncilă, după discuția avută cu șeful Comisiei Europene: Transporturile, energia sau mediul – de interes pentru România privind portofoliul viitorului comisarului european

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o la Bruxelles cu preşedintele ales al vezi tot »

Olguța Vasilescu, ironii ACIDE la adresa PNL: Păi, zic să îi votați masiv! Că vă promit doar de-ale «bune»… Ce o să-l mai plângeți pe Băsescu!

Deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu a ironizat PNL, pe fondul propunerii ca bugetarii să renunțe la vouchere, sporuri și pensii vezi tot »

 

Viorica Dăncilă, optimistă înainte de moțiunea de cenzură: ‘Eu cred că nu va trece’

dancila

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, la emisiunea “Marius Tucă Show”, că, după părerea sa, moțiunea de cenzură nu va trece, liderul de la Palatul Victoria precizând însă că, dacă acest lucru se va întâmpla, PSD va trebuie să treacă în opoziție.

“Categoric că trebuie să avem schimbări. Vă dați seama că trecem în opoziție, dacă această moțiune de cenzură trece. Nu am făcut scenarii. Încercați să sugerați faptul că dacă va trece moțiunea premierul va pierde la Congres. Dacă am spus că o sa candidez, o să candidez și într-o variantă și în cealaltă. Eu cred că moțiunea nu va trece”, a declarat Viorica Dăncilă, la emisiunea “Marius Tucă Show”.

Premierul a precizat că, din ce știe, marți va fi depusă moțiunea de cenzură, urmând ca săptămâna viitoare să fie dezbătută și votată,

“Am înțeles că mâine (marți -n.r.) va fi depusă și sper ca la începutul săptămânii viitoare să avem închis acest subiect. În momentul când vii cu o moțiune trebui să vii cu o propunere, cu o variantă de Guvern. Că vii și acuzi și jignești nu ține loc de certitudine pentru un proiect politic pentru cetățeni. Am văzut că programul lor e să taie salariile IT-iștilor, că merge pe o politciă de austeritate”, a completat Viorica Dăncilă.