Marcel Ciolacu, atac incendiar la adresa lui Iohannis: nu a avut demnitatea și mândria națională de a promulga ”Legea Trianon”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, joi, un mesaj cu ocazia Centenarului de la semnarea Tratatului de pace vezi tot »

Radu Preda iese la rampă după decizia CCR: ‘PSD va repara în Parlament prostiile Guvernului Orban’

PSD va repara în Parlament prostiile Guvernului Orban, susține liderul senatorilor social-democrați, Radu Preda, după decizia CCR de miercuri. Judecătorii vezi tot »

Radu Preda: Opriţi-o pe doamna în negru de la Ministerul Şomajului şi Prăbuşirii Sociale

 Radu Preda, liderul senatorilor PSD, a anunțat, miercuri, în plenul Senatului, că social-democrații au depus o moţiunea simplă împotriva ministrului vezi tot »

ALERTĂ – România se apropie de 20.000 de persoane infectate cu COVID-19! Câte cazuri noi s-au înregistrat în ultimele 24 de ore

Până miercuri, în România au fost confirmate 19.669 de cazuri de COVID-19, dintre aceste, 13.800 fiind declarate vindecate și externate. vezi tot »

Radu Preda iese la atac după ce Isărescu a anunțat dezastrul economic pentru România: ‘Oare pentru cine guvernanți domnilor liberali?’

Liderul senatorilor PSD, Radu Preda, reacționează după ce Banca Națională a României a anunțat dezastrul economic care ne așteaptă, lansând critici dure vezi tot »

 

Viorica Dăncilă, optimistă înainte de moțiunea de cenzură: ‘Eu cred că nu va trece’

dancila

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, la emisiunea “Marius Tucă Show”, că, după părerea sa, moțiunea de cenzură nu va trece, liderul de la Palatul Victoria precizând însă că, dacă acest lucru se va întâmpla, PSD va trebuie să treacă în opoziție.

“Categoric că trebuie să avem schimbări. Vă dați seama că trecem în opoziție, dacă această moțiune de cenzură trece. Nu am făcut scenarii. Încercați să sugerați faptul că dacă va trece moțiunea premierul va pierde la Congres. Dacă am spus că o sa candidez, o să candidez și într-o variantă și în cealaltă. Eu cred că moțiunea nu va trece”, a declarat Viorica Dăncilă, la emisiunea “Marius Tucă Show”.

Premierul a precizat că, din ce știe, marți va fi depusă moțiunea de cenzură, urmând ca săptămâna viitoare să fie dezbătută și votată,

“Am înțeles că mâine (marți -n.r.) va fi depusă și sper ca la începutul săptămânii viitoare să avem închis acest subiect. În momentul când vii cu o moțiune trebui să vii cu o propunere, cu o variantă de Guvern. Că vii și acuzi și jignești nu ține loc de certitudine pentru un proiect politic pentru cetățeni. Am văzut că programul lor e să taie salariile IT-iștilor, că merge pe o politciă de austeritate”, a completat Viorica Dăncilă.