Liviu Dragnea, după ce Codul penal a trecut de Parlament: Nu s-a adus nicio modificare, nici măcar o virgulă

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, după votul din Camera Deputaților pe Codul Penal și Codrul de Procedură Penală, că vezi tot »

Codul Penal, adoptat în Parlament cu 180 de voturi

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de modificare a Codului penal. Proiectul legislativ care prevede vezi tot »

Liviu Dragnea, reacție după ce Iohannis a refuzat remanierea: Premierul să decidă de sărbători dacă vrea să vină în Parlament

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri că așteaptă ca premierul Viorica Dăncilă să decidă de sărbători dacă vrea să vezi tot »

Dăncilă, reacție după decizia lui Iohannis: Constat, cu regret, că președintele refuză colaborarea instituțională

Prim-ministrul Viorica Dăncilă consideră inacceptabilă și lipsită de fundament decizia președintelui Klaus Iohannis de a respinge propunerile de numire a vezi tot »

Olguța Vasilescu după anunțul lui Iohannis privind remanierea: ‘Decizia este la premierul României’

Deputatul Lia Olguţa Vasilescu, purtătorul de cuvânt al PSD, reacţionează la refuzul preşedintelui de a numi noii miniştri propuşi de vezi tot »

 

Vremea o ia razna: Meteorologii au făcut publică prognoza pentru săptămâna viitoare

ger

ANM anunţă vreme capricioasă în această săptămână, cu trecere de la soare, la ploi, lapoviţă, ninsori şi temperaturi scăzute. Urmăriţi prognoza pe regiuni geografice pentru toată săptămâna.

DUMINICĂ. Potrivit România TV, vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări, noaptea, în vest și nord, unde pe arii restrânse va ploua slab, iar în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni vor fi precipitații mixte. Cu totul izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar în a doua parte a intervalului și în regiunile vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad in estul Transilvaniei și 12 grade in extremitatea sud-vestica a tarii, iar cele minime se vor situa, în general, între -8 și 4 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, îndeosebi din sudul și estul țării, pe arii restrânse va fi ceață.

BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă va fi in jur de -2 grade. Vor fi condiții de ceață dimineața și noaptea.

LUNI. Vremea va fi caldă. În vestul, centrul și nordul țării înnorările se vor accentua treptat și aria precipitațiilor, în general moderate cantitativ, se va extinde. Acestea vor fi sub formă de ploaie ziua, cu tendință de transformare în lapoviță și ninsoare, mai ales în a doua parte a nopții, iar la munte vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă. În restul teritoriului cerul, variabil ziua, se va înnora spre seară și noaptea, când local vor fi precipitații slabe, îndeosebi ploi. Vântul va avea intensificări locale în majoritatea regiunilor. Dimineața, în regiunlie extracarpatice, pe arii restrânse va fi ceață. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 14 grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării și cele minime se vor situa între -1 și 6 grade.

BUCUREŞTI. Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea, când vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

 

MARTI. Vremea va fi în general închisă, iar valorile termice vor fi în scădere spre mediile caracteristice perioadei. În regiunile vestice, nordice și centrale, precum și la munte, vor predomina ninsorile, iar în est și sud-est se vor semnala mai ales ploi ziua și precipitații mixte noaptea. Vântul va avea intensificări în toate regiunile, dar îndeosebi pe crestele montane, spulberând zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 8 grade, iar cele minime se vor situa între -9 și 1 grad.

BUCUREŞTI. Vremea se va răci față de intervalul precedent și va fi în general închisă. Cerul va avea înnorări și trecător vor fi precipitații slabe, predominant ploi ziua și mixte spre seară și noaptea. Vântul va avea intensificări în cursul zilei, apoi va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de -2…0 grade.

MIERCURI. Vremea va continua să se răcească. Cerul va avea înnorări temporare și va ninge slab, local la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului, ziua mai ales în sud, iar noaptea îndeosebi în vest și nord-vest. Vântul va avea intensificări în regiunile estice și la munte, spulberând zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -12 și 0 grade.

BUCUREŞTI. Vremea va continua să se răcească, devenind normală termic pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, iar la începutul intervalului vor fi condiții de fulguială. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -5 grade.

DE JOI PANA SAMBATA. Valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Trecător vor mai fi precipitații, în general slabe cantitativ, predominant ninsori.