Mircea Geoană, pe primul loc în preferințele românilor la alegerile prezidențiale. Cele patru situații posibile pentru turul doi

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, se află pe primul loc în topul intenţiilor de vot pentru alegerile prezidenţiale, vezi tot »

Mircea Geoană nu s-a mai abținut după ce a văzut o poză cu Mihai Tudose și Rareș Bogdan: Te pufnește râsul

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat că a murit de râs după ce i-a arătat cineva o fotografie cu europarlamentarii vezi tot »

Geoană despre susținerea PSD – PNL la prezidențiale: Se poate și fără ei!

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat reprezentanţii actualei coaliţii încearcă să blocheze jocul şi să spună “suntem noi şi fără vezi tot »

Care e candidatul cu cele mai mari șanse să le obțină votul românilor și cum sunt văzuți Geoană, Ciolacu și Ciucă

Cu șase luni înaintea alegerilor prezidențiale, ofertele partidelor pentru Cotroceni nu sunt atractive în afara activelor de partid, rezultă dintr-o vezi tot »

Dublă lovitură pentru Klaus Iohannis: Italia și Suedia îl susțin pe Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO

Suedia şi Italia îl susţin pe premierul olandez Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO, informează joi agenţiile internaţionale de presă. Prim-ministrul vezi tot »

 

Zonele în care va ploua de Paşte. Anunţ de la ANM

anm-alerta-ploile-torentiale-vijeliile-cea-mai-mare-parte-a-tarii-785215

Prognoza meteo arată că vor fi temperatură de primăvară și ploi în prima zi de Paște şi imediat după vremea se va răci din nou. 

Este posibil ca duminică, 16 aprilie, cel puțin din punct de vedere temic, să consemnăm valori la scara întregii țări până la 20-21 de grade, cu cele mai ridicate valori în partea de vest și sud a țării, inclusiv în Capitală vor fi 19-20 de grade, a anunţat directorul ANM.

“Ploile sunt de scurtă durată, nu în cantități însemnate cantitativ, așa cum se întâmplă în prezent și pe parcursul zilei de mâine, când vorbim de o avertizare meteorologică de cod galben, cel puțin pentru zona de est, sud-est a țării, acolo unde ne așteptăm ca precipitațiile să depășească local 15-20 de litri pe metru pătrat, izolat peste 25 de litri pe metru pătrat, și să vorbim și de intensificare ale vântului”, a mai spus Elena Mateescu.

Joi, temperaturile vor fi în creștere. Joi vom consemna maxime de 12 până la 21 de grade, cu 18-19 grade în Capitală, vineri deja vorbim de 14-23 de grade, cu 20-22 în București.

Potrivit directorului ANM, în Capitală, sâmbătă, vor fi 20-21 de grade.

Sâmbătă spre duminică, minimele în noaptea de Înviere, vor fi pozitive în toată țara, între 3 până la 10 grade, cu 8-9 grade în Bucureşti.