Profesor la Stanford: 100 la sută sigur că extratereștrii sunt pe Pământ de mult timp`

Un profesor de la Universitatea Stanford susține că extratereștrii au fost pe planeta Pământ și sunt „încă aici”. El arată vezi tot »

Mihai Rotaru, dezvăluiri incredibile în miez de noapte! Se retrage de la CSU Craiova? I-a decis soarta lui Eugen Neagoe

Mihai Rotaru, dezvăluiri incredibile în miez de noapte! Se retrage de la CSU Craiova? I-a decis soarta lui Eugen Neagoe. vezi tot »

Rezultate oficiale: Erdogan triumfă în alegerile prezidențiale din Turcia!

Comisia electorală din Turcia a confirmat, duminică seară, victoria preşedintelui în funcţie, Recep Tayyip Erdogan, în turul al doilea al scrutinului prezidenţial, anunță vezi tot »

Sondaj CURS – PSD și PNL sunt ‘condamnate’ să facă alianță și după alegerile parlamentare

Un sondaj CURS de tip Omnibus relevă faptul că, după alegerile parlamentare din 2024, vom avea o ecuație politică la fel de vezi tot »

A doua zi de greva generală în învățământ: liderii sindicatelor din educație sunt hotărâți să nu cedeze

Greva generală din învățământ va continua marţi, au anunțat liderii Federației Sindicatelor din Educație “Spiru Haret” și ai Federației Libere din vezi tot »

 

Zonele în care va ploua de Paşte. Anunţ de la ANM

anm-alerta-ploile-torentiale-vijeliile-cea-mai-mare-parte-a-tarii-785215

Prognoza meteo arată că vor fi temperatură de primăvară și ploi în prima zi de Paște şi imediat după vremea se va răci din nou. 

Este posibil ca duminică, 16 aprilie, cel puțin din punct de vedere temic, să consemnăm valori la scara întregii țări până la 20-21 de grade, cu cele mai ridicate valori în partea de vest și sud a țării, inclusiv în Capitală vor fi 19-20 de grade, a anunţat directorul ANM.

“Ploile sunt de scurtă durată, nu în cantități însemnate cantitativ, așa cum se întâmplă în prezent și pe parcursul zilei de mâine, când vorbim de o avertizare meteorologică de cod galben, cel puțin pentru zona de est, sud-est a țării, acolo unde ne așteptăm ca precipitațiile să depășească local 15-20 de litri pe metru pătrat, izolat peste 25 de litri pe metru pătrat, și să vorbim și de intensificare ale vântului”, a mai spus Elena Mateescu.

Joi, temperaturile vor fi în creștere. Joi vom consemna maxime de 12 până la 21 de grade, cu 18-19 grade în Capitală, vineri deja vorbim de 14-23 de grade, cu 20-22 în București.

Potrivit directorului ANM, în Capitală, sâmbătă, vor fi 20-21 de grade.

Sâmbătă spre duminică, minimele în noaptea de Înviere, vor fi pozitive în toată țara, între 3 până la 10 grade, cu 8-9 grade în Bucureşti.