Mircea Geoană, pe primul loc în preferințele românilor la alegerile prezidențiale. Cele patru situații posibile pentru turul doi

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, se află pe primul loc în topul intenţiilor de vot pentru alegerile prezidenţiale, vezi tot »

Mircea Geoană nu s-a mai abținut după ce a văzut o poză cu Mihai Tudose și Rareș Bogdan: Te pufnește râsul

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat că a murit de râs după ce i-a arătat cineva o fotografie cu europarlamentarii vezi tot »

Geoană despre susținerea PSD – PNL la prezidențiale: Se poate și fără ei!

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat reprezentanţii actualei coaliţii încearcă să blocheze jocul şi să spună “suntem noi şi fără vezi tot »

Care e candidatul cu cele mai mari șanse să le obțină votul românilor și cum sunt văzuți Geoană, Ciolacu și Ciucă

Cu șase luni înaintea alegerilor prezidențiale, ofertele partidelor pentru Cotroceni nu sunt atractive în afara activelor de partid, rezultă dintr-o vezi tot »

Dublă lovitură pentru Klaus Iohannis: Italia și Suedia îl susțin pe Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO

Suedia şi Italia îl susţin pe premierul olandez Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO, informează joi agenţiile internaţionale de presă. Prim-ministrul vezi tot »

 

Au așteptat atât de mult drumul expres Craiova-Pitești și acum au crezut că pot zbura: doi șoferi, prinși cu peste 200 km/h

290452l-1000x640-b-7e038b11

Poliţiştii din Olt au depistat, în ultimele două zile, doi tineri şoferi care conduceau cu viteze de peste 200 de kilometri pe oră pe drumul expres Craiova-Piteşti, unde viteza maximă admisă de 120 de kilometri pe oră. În cazul unuia dintre conducătorii auto, viteza legală a fost depăşită cu o sută de kilometri pe oră. Tronsonul 3 al drumului expres Craiova-Pitești a fost inaugurat la finalul anului 2023, informează News.ro.

Unul dintre contravenienţi a fost depistat de poliţiştii Serviciului Rutier Olt în data de 6 ianuarie, în jurul orei 03:40, în timp ce conducea cu viteza de 211 kilometri pe oră pe drumul expres 12 (DEx12), pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 de kilometri pe oră. Şoferul este un bărbat în vârstă de 26 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj.

Al doilea şofer a fost depistat pe acelaşi sector de drum, în ziua de 5 ianuarie, în jurul orei 23:10.

El conducea cu 220 de kilometri pe oră, cu 100 de kilometri pe oră mai mult decât viteza maximă admisă pe acel tronson.

Ambii şoferi au fost sancţionaţi contravenţional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii le-au reţinut permisele de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-le eliberate dovezi înlocuitoare, fără drept de circulaţie.